شهادت یک بازیگر تئاتر در ایست بازرسی

به گزارش ایرنا از اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رضا مردانی در پیامی نوشت: با نهایت تأسف و تأثر، خبر شهادت هنرمند متعهد و خلاق عرصه هنرهای نمایشی و سرود، زندهیاد پوریا شهبازی، در دفاع از میهن، موجب اندوهی عمیق در جامعه هنری کشور شد. بیتردید، این هنرمند دغدغهمند با روحیهای مسئولانه و ایمانی راسخ، همواره در مسیر اعتلای فرهنگ و هنر این سرزمین گام برداشته و حضور مؤثر او در عرصههای هنری، یادگاری ماندگار و الهامبخش برای نسلهای آینده خواهد بود.
وی اضافه کرد: اینجانب، ضمن عرض تسلیت به خانواده معزز آن شهید والامقام، دوستان، همکاران و جامعه هنرهای نمایشی کشور، از درگاه خداوند متعال برای آن عزیز سفرکرده علو درجات و همنشینی با اولیای الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت دارم.
به گزارش ایرنا پوریا شهبازی متولد ۱۳۷۹ بود و در زمینه تئاتر و سرود فعالیت میکرد. او در شبهای جنگ تحمیلی رمضان در میانه میدان نبرد حضور داشت و کنار پدرش، نمایشهای «پرچم» و «بیسیمچی» را در نقاط مختلف تهران اجرا میکرد.
شهید شهبازی، یکشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۵، برای آخرین بار روی صحنه تئاتر رفت و در ساعات پایانی ۱۰ فروردین، هنگام انجام ماموریت در یکی از ایست بازرسیهای منطقه کرج به فیض عظیم شهادت نائل آمد.



