صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به اهداف دشمن اسرائیلی

از صبح امروز در پی حملات حزب‌الله لبنان، آژیرهای خطر در مناطق مختلف فلسطین اشغالی به صدا درآمدند.
کد خبر: ۱۳۶۴۱۶۹
| |
1356 بازدید
حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به اهداف دشمن اسرائیلی

 صبح امروز جبهه داخلی رژیم صهیونیستی از به صدا درآمدن آژیرهای خطر در شتولا و متات در مرز با لبنان خبر داد و همچنین اعلام کرد که  آژیرهای خطر در الجلیل علیا و غربی در پی نفوذ چند پهپاد به صدا درآمدند.

به گزارش تابناک به نقل از فارس، جبهه داخلی اسرائیل افزود آژیرهای خطر الجلیل علیا پس از رصد چند موشک‌ از لبنان به صدا درآمدند.  در پی هشدارها در اراضی اشغالی، حزب‌اللله لبنان از انهدام یک تانک مرکاوا در جنوب لبنان با موشک‌های نقطه‌زن خبر داد.

حزب‌الله همچنین اعلام کرد که «محل تجمع سربازان دشمن اسرائیلی را در شهر مرزی القوزح با موشک و گلوله‌های توپخانه هدف قرار دادیم».

حزب‌الله افزود «برای دومین بار یک تانک مرکاوا را در شهر مرزی القوزح با موشک نقطه‌زن هدف قرار دادیم و این موشک با موفقیت به هدف اصابت کرد».

مقاومت لبنان همچنین خبر داد که مقر فرماندهی پادگان «یفتاح» در شمال فلسطین اشغالی را هدف حملات موشکی خود قرار داده است.
حزب‌الله خبر داد با موشکهای زمین به هوا، در حریم جنوب لبنان، با یک جنگنده اسرائیلی مقابله کرده و آن را مجبور به عقب‌نشینی کرده است.

بر اساس اخبار منتشر شده حزب الله لبنان  ۳۰ موشک طی ساعات اخیر به اهداف صهیونی شلیک کرده است. روزنامه یدیعوت آحارونوت اذعان کرد که از بامداد امروز، مقاومت لبنان به حملات بی امان موشکی خود به مواضع صهیونیست‌ها ادامه داده است.

مجاهدان مقاومت اسلامی لبنان در روزهای اخیر در عملیات‌های مختلف از درهم کوبیدن نظامیان رژیم صهیونیستی، پادگان‌ها و مناطق اراضی اشغالی خبر داده‌اند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار