ماکرون خواستار توقف چند روزه جنگ شد

به گزارش ایسنا، «امانوئل ماکرون» رئیسجمهور فرانسه پیش از نشست اتحادیه اروپا در بروکسل از جهان خواست «به عقل و منطق بازگردند» و از درگیریهای شدید در خاورمیانه بکاهند، چرا که نگرانیها را در مورد خارج شدن جنگ از کنترل افزایش یافته است.
رئیس جمهور فرانسه با هشدار نسبت به تاثیر حملات به زیرساختهای انرژی بر اقتصاد جهان گفت «ما مسلماً از کاهش تنش و بازگشت ثبات به خاورمیانه دفاع خواهیم کرد.»
او افزود که چهارشنبه شب با امیر قطر، تمیم بن حمد آل ثانی، و دونالد ترامپ در مورد جنگ صحبت کرده است.
ماکرون گفت: «من فکر میکنم همه باید آرام شوند و جنگ باید حداقل برای چند روز متوقف شود تا فرصتی دوباره به مذاکرات داده شود. امیدوارم که در هر صورت، همه به عقل و منطق بازگردند.»
اظهارات ماکرون پس از آن مطرح شد که اسرائیل روز چهارشنبه به میدان گازی پارس جنوبی ایران حمله کرد، که بخشی از بزرگترین ذخایر گاز طبیعی جهان و بزرگترین منبع تأمین انرژی داخلی تهران است. ایران متعاقباً با حمله به ترمینال گاز طبیعی مایع راس لفان قطر، در حملهای که دوحه آن را «خسارات گستردهای» خواند و «تشدید خطرناک» درگیری دانست، تلافی کرد.
ترامپ در یک پست در شبکههای اجتماعی گفت که واشنگتن «هیچ چیز» در مورد حمله اسرائیل نمیدانست، حملهای که به گفته او ناشی از «خشم اسرائیل از آنچه در خاورمیانه اتفاق افتاده است» بود. ترامپ همچنین گفت که اگر ایران از حملات بیشتر به قطر خودداری کند، هیچ حمله دیگری توسط اسرائیل انجام نخواهد شد.
نفت خام برنت، معیار جهانی نفت، روز پنجشنبه به ۱۱۸ دلار در هر بشکه رسید که بالاترین سطح از زمان آغاز درگیری در ۲۸ فوریه بود.



