ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی

روابط عمومی سپاه از انهدام دو پهپاد هرمس رژیم صهیونیستی در تبریز و خرم آباد با سامانه پیشرفته پدافندی هوافضای سپاه در دقایقی قبل خبر داد.
کد خبر: ۱۳۶۰۵۶۶
| |
257970 بازدید
|

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

به گزارش تابناک، روابط عمومی سپاه از انهدام دو پهپاد هرمس رژیم صهیونیستی در تبریز و خرم آباد با سامانه پیشرفته پدافندی هوافضای سپاه در دقایقی قبل خبر داد.
بر اساس این خبر مجموع پهپادهای ساقط شده تا این لحظه ۱۷ پهپاد هرمس و یک پهپاد MQ۹ توسط پدافند سپاه است.
 
خبرهای اولیه از هدف قرار دادن ساختمان مجلس حکایت دارد
۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۰۰:۲۶

️خبرهای اولیه از هدف قرار دادن ساختمان مجلس حکایت دارد

دقایقی پیش صدای انفجار در اهواز شنیده شد.
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۳:۵۸

 دقایقی پیش صدای انفجار در اهواز شنیده شد.

رییس سازمان انرژی اتمی به گروسی نامه نوشت
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۳:۵۰
روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
 
 محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی کشورمان در نامه‌ای خطاب به رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص حملات اخیر رژیم‌های جنایتکار آمریکا و اسراییل علیه تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران نوشت: رژیم‌های جنایتکار آمریکا و اسراییل در ادامه تجاوزات خود مجدداً بعد از ظهر روز یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ طی دو نوبت موسسه هسته‌ای نطنز را هدف حملات ددمنشانه و خلاف قوانین بین‌المللی خود قرار دادند.
 
 متن کامل نامه رییس سازمان انرژی اتمی به شرح زیر است:
 
جناب آقای گروسی
مدیرکل محترم آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
 
پیرو مکاتبات متعدد منتهی به (اینفسیرک ۱۳۰۱ مورخ ۱۳ تیر ۱۴۰۴) در خصوص حملات ددمنشانه مکرر رژیم‌های جنایتکار آمریکا و اسراییل علیه تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران، علیرغم تذکرات و هشدارهای مکرر به شما در ارتباط با بی‌عملی‌های صورت گرفته به ویژه شورای حکام که متاسفانه تحت نفوذ و هدایت سه کشور اروپایی، آمریکا و رژیم صهیونیستی است، در ادامه تجاوزات خود مجدداً بعد از ظهر روز یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ طی دو نوبت موسسه هسته‌ای نطنز را هدف حملات ددمنشانه و خلاف قوانین بین‌المللی خود قرار دادند.
 
این حملات نظامی ناقض کنوانسیون‌های ژنو و پروتکل‌های مربوطه، اساسنامه آژانس و چارچوب کاری کمیته علمی ملل متحد در خصوص آثار پرتوهای اتمی (UNSCEAR)، معاهده عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای (NPT)، موافقت‌نامه پادمان جامع بین ایران و آژانس (214/INFCIRC) قطعنامه‌های شورای حکام و کنفرانس عمومی آژانس،‌ استانداردهای ایمنی آژانس و دیگر اسناد مرتبط بین‌المللی است.
 
ضرورت دارد آژانس در اسرع وقت به این بی‌عملی خود خاتمه داده و با محکوم نمودن این اقدامات مغایر با مقررات بین‌المللی به وظایف اساسنامه‌ای خود عمل نماید.
 
بدیهی است جمهوری اسلامی ایران تدابیر لازم در خصوص دفاع از حقوق حاکمیتی خود را به عمل آورده و اقدامات حقوقی مقتضی به ویژه در ارتباط با بی‌عملی‌های انجام گرفته توسط شخص جناب‌عالی را پیگیری خواهد کرد.
پزشکیان: تسلیم نمی‌شویم
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۳:۴۵

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

 

 مسعود پزشکیان رئیس جمهور در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: حمله به بیمارستان، حمله به زندگی است و حمله به مدرسه، حمله به آینده یک ملت.‏هدف قرار دادن بیماران و کودکان، نقض آشکار همه اصول انسانی است و جهان باید آن را محکوم کند.‌‏من در کنار ملت داغدار ایستاده‌ام؛ جمهوری اسلامی ایران در برابر چنین جنایاتی نه سکوت می‌کند و نه تسلیم می‌شود.

شنیده شدن صدای انفجارها در پایگاه‌های آمریکا در کویت
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۳:۴۳

منابع خبری از شنیده شدن صدای انفجارهایی در پایگاه‌های نیروهای آمریکایی در کویت خبر می‌دهند.

تلنگر عراقچی به جهان؛ از غزه تا میناب بی گناهان با خونسردی کشته می‌شوند
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۳:۴۲
 
روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
اینجا مدفن بیش از ۱۶۰ دختربچه بی‌گناه است که در بمباران یک مدرسه ابتدایی توسط نیروهای آمریکایی و اسرائیلی کشته شدند. بدن‌های آن‌ها تکه تکه‌ شده است.
 اینجا مدفن بیش از ۱۶۰ دختربچه بی‌گناه است که در بمباران یک مدرسه ابتدایی توسط نیروهای آمریکایی و اسرائیلی کشته شدند. بدن‌های آن‌ها تکه تکه‌ شده است.
 این‌ تحقق همان «نجات» است که آقای ترامپ وعده داده بود.
 
 از غزه تا میناب، بی‌گناهان با خونسردی کشته می شوند. 
نه سازش نه تسلیم نبرد با آمریکا
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۳:۳۷

عزاداری دانشجویان، اساتید و فارغ التحصیلان دانشگاه شریف

تعداد بازدید : 6168
کد ویدیو
قانونگذار آمریکایی به ترامپ: تو غیرنظامیان ایران را می‌کُشی
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۳:۳۰
 روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
 
سارا جیکوبز، قانونگذار دموکرات آمریکایی با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس و تصویر شهادت شماری از ایرانیان در حملات هوایی نوشت: بیش از ۱۰۰ غیرنظامی در ایران به‌دست آمریکا و اسرائیل کشته شده‌اند.
 
او ادامه داد: این (کشتار بیگناهان) نتیجه جنگ بی‌ملاحظه و غیرضروری دونالد ترامپ است. ایالات متحده باید همین حالا به تمام اقدامات نظامی غیرقانونی در ایران پایان دهد.
خروش شبانه مردم کرمانشاه برای خونخواهی امام امت
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۳:۲۶
تعداد بازدید : 6613
کد ویدیو
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: تانکر سوخت رسان «آتن نوا» از متحدان آمریکا در تنگه هرمز درپی اصابت ۲ فروند پهپاد، همچنان در حال سوختن است
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۳:۱۶
تعداد بازدید : 7500
کد ویدیو
خروش اردبیلی‌ها مقابل حملات وحشیانهٔ آمریکا
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۳:۱۴

خروش اردبیلی‌ها مقابل حملات وحشیانهٔ آمریکا

تعداد بازدید : 7114
کد ویدیو
هویت ۶۹ دانش آموز شهید دبستان میناب مشخص نیست
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۳:۱۲
روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
 
 رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش، اعلام کرد که از مجموع ۱۶۸ دانش‌آموزان شهید مدرسه شجره طیبه ،هویت ۹۹ نفر به طور کامل احراز و اسامی آنان منتشر شده است.
 
وی تأکید کرد که برای شناسایی باقی‌مانده شهدای دانش آموز که وضعیتشان همچنان نامشخص است، خانواده‌ها باید برای انجام آزمایش DNA اقدام کنند تا هویت قطعی آن‌ها مشخص شود.
 
حمله موشکی به پایگاه‌های آمریکا در قطر
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۳:۰۹

منابع خبری گزارش دادند که در پی حمله به پایگاه‌های آمریکا در قطر، صدای چند انفجار مهیب از دوحه شنیده شده است.

راهپيمايى در كربلا در حمايت از جمهورى اسلامى ايران
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۳:۰۶

راهپيمايى مردم در كربلا به سمت حرم مطهر امام حسين(ع) در حمايت از جمهورى اسلامى ايران و خون خواهى امام خامنه اى.

تعداد بازدید : 6763
کد ویدیو

 

نیروی قدس سپاه: دشمنان هیچ جای دنیا و حتی داخل خانه های خود امنیت نخواهند داشت
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۲:۵۷

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

 
بیانیه‌ نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: دولت جنایتکار آمریکا ورژیم صهیونیستی با نقض قوانین بین المللی و زیر پا گذاشتن اخلاق انسانی به جمهوری اسلامی ایران حمله و مجاهد نستوه ولی امر مسلمین و پیشوای صالحان رهبر معظم انقلاب اسلامی امام خامنه ای و تعدادی از فرماندهان برجسته و مردم مظلوم ایران اسلامی را به شهادت رساندند.
 
 امروز جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت، شجره طیبه قدرتمندی است که این نوع تهدیدات و خسارتها آن را متزلزل نکرده بلکه قدرتمند تر می کند.
 
به نمایندگی از فرماندهان و رزمندگان جبهه مقاومت اعلام می دارد اماما؛ ما بر عهدی که با شما بستیم پایداریم و امروز که دشمن از تمام خطوط قرمز بشریت و قوانین بین المللی عبور کرده است بر خود واجب و تکلیف شرعی دا نسته و اعلام می دارد همچنان با تمام توان به مبارزه با استکبار جهانی و صهیونیزم بین الملل ادامه خواهیم داد و درهای آتش را به روی آنها باز نگه داشته و تا شکست دشمن آرام نخواهیم گرفت.
 
 دشمن باید بداند روزهای خوش آنها به پایان رسیده و دیگر هیچ جای دنیا و حتی داخل خانه های خود امنیت نخواهند داشت. به امت اسلامی و آزادیخواهان جهان اعلام می کنیم تا نابودی استکبار جهانی و صهیونیزم بین الملل دست از مبارزه نخواهیم کشید و انتقام مظلومین عالم و شهدای بزرگ را از ظالمان و مستکبران خواهیم گرفت. باذن الله.
 
تصویری متفاوت از بمباران امروز میدان فردوسی
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۲:۵۶

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

تجاوز آمریکایی - صهیونیستی به اسکله صیادی در جاسک
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۲:۵۴
روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان از حمله نیروهای آمریکایی - صهیونیستی به یک اسکله صیادی در جاسک خبر داد.
 مهرداد حسن‌زاده اظهار کرد: جنگنده‌های متجاوز آمریکایی و اسرائیلی در یک حمله هوایی، اسکله صیادی در شهرستان جاسک را با جنگنده مورد هجوم قرار دادند.
وی افزود: بر اثر این حمله بیش از ۱۰۰ لنج که متعلق به مردم است دچار حریق و آسیب جدی شده است.
حسن‌زاده تأکید کرد: یک نفر در این حمله هوایی مصدوم شده است.
جمعیت میلیونی عزاداران در قم
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۲:۵۱

ایران در سوگ رهبر شهید - قم 

تعداد بازدید : 9107
کد ویدیو
اهتزاز پرچم های ایران روی دست های ایرانیان
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۲:۴۹

تهران در سوگ رهبر شهید - امامزاده صالح (ع) تجریش

تعداد بازدید : 6766
کد ویدیو
اطلاعیه شماره ۸ ارتش جمهوری اسلامی ایران/ ۷ پهپاد پیشرفته دشمن، سرنگون شد
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۲:۴۷

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

 
اطلاعیه شماره ۸ ارتش جمهوری اسلامی ایران، طی ساعات گذشته، تعداد ۷ فروند انواع پهپاد پیشرفته دشمن مورد اصابت قرار گرفته و در نقاط مختلف کشور سرنگون شدند.
 
ارتش جمهوری اسلامی ایران در این اطلاعیه افزوده است این پهپادها از انواع ام کیو ۹، هرون، هرمس و اوربیتر بوده و در مناطق تبریز، تهران، اصفهان، خرم آباد و بوشهر توسط سامانه‌های نیروی پدافند هوایی مورد اصابت قرار گرفته و ساقط شد.
 
با احتساب پهپادهای ساقط شده روز گذشته، تعداد پهپادهای سرنگون شده از ابتدای جنگ به ۲۹ فروند رسیده است. 

 

منتظر شگفتانه‌های نیروی مسلح باشید
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۲:۴۵

 هشدار خبرگزاری وابسته با ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان: منتظر شگفتانه‌های نیروی مسلح باشید

تصویر هوایی از آماده‌سازی قبور دانش‌آموزان شهید مینابی
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۲:۴۴

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

کاروان خودجوش مردمی در پردیس فاز ۱۱
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۲:۳۲

کاروان خودرویی به همراه پرچم ایران و شعار ولایت مدارانه و وطن دوستانه

تعداد بازدید : 6941
کد ویدیو
حضور بجنوردی‌ها در میدان مرکزی شهر
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۲:۰۹

 حضور بجنوردی‌ها در میدان مرکزی شهر

تعداد بازدید : 8596
کد ویدیو
جمعیت بی‌سابقه عزاداران شهادت رهبر معظم انقلاب در تهرانپارس
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۲:۰۸

جمعیت بی‌سابقه عزاداران شهادت رهبر معظم انقلاب در تهرانپارس

تعداد بازدید : 8680
کد ویدیو
رجزخوانی مردم کاشان برای صهیونیست‌ها
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۲:۰۷

رجزخوانی مردم کاشان برای صهیونیست‌ها

تعداد بازدید : 11554
کد ویدیو
پل پنجم خیابان ابوذر تهران مملو از جمعیت
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۲:۰۶

پل پنجم خیابان ابوذر تهران مملو از جمعیت

تعداد بازدید : 8132
کد ویدیو
در میدان انقلاب امشب همه یک امت‌ واحد هستند
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۲:۰۵

در میدان انقلاب امشب همه یک امت‌ واحد هستند

تعداد بازدید : 11554
کد ویدیو
سند کودک‌کشی رژیم صهیونیستی و آمریکا
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۱:۳۵

تصاویری از پیکر ده‌ها کودک دانش آموز در میناب که با حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا به شهادت رسیدند.

صبح امروز مزار دانش آموزان مظلوم در حال آماده‌سازی بود

تعداد بازدید : 14462
کد ویدیو
 رئیس مجروح اورژانس در این سازمان حاضر شد
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۱:۰۱

توکلی رئیس اورژانس تهران که امروز در اثر موج انفجار موشک‌های اسرائیلی در ساختمان اورژانس تهران دچار جراحت در ناحیهٔ‌ دست و کمر شده بود، با همان شرایط جسمی در مرکز‌ ارتباطات و راهبری آمبولانس حاضر شد و از این مرکز‌ بازدید کرد.

تعداد بازدید : 12484
کد ویدیو
پهپاد هرمسی که ساعاتی قبل در استان مرکزی سرنگون و متلاشی شد
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۰:۵۷

تصاویر پهپاد هرمسی که ساعاتی قبل در استان مرکزی سرنگون و متلاشی شد.

موج دوازدهم عملیات وعده صادق ۴
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۰:۳۰

موج دوازدهم عملیات وعده صادق ۴ در عرصه دریایی با حمله به اهداف ثابت و متحرک ارتش متخاصم آمریکا در سه کشور کویت، امارات، بحرین و تنگه هرمز با شلیک ۲۶ پهپاد تهاجمی و ۵ فروند موشک بالستیک، اقدام قاطع و هدفمند نیروی دریایی سپاه پاسداران علیه پایگاه‌های دشمن را به نمایش گذاشت.

در این عملیات‌های غرورآفرین پایگاه آمریکایی «عریفجان» در کویت در دو مرحله مورد اصابت ۱۲ فروند پهپاد قرار گرفت.

همچنین مرکز فرماندهی و کنترل نظامی آمریکا در پایگاه «منهاد» امارات با ۶ فروند پهپاد و ۵ فروند موشک بالستیک هدف قرار گرفت

سپاه: تانکر سوخت‌رسان «آتن نوا» از متحدان آمریکا در تنگه هرمز در پی اصابت ۲ پهپاد، همچنان در حال سوختن است
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۰:۲۰
موج دوازدهم عملیات وعده صادق ۴ در عرصه دریایی با حمله به اهداف ثابت و متحرک ارتش متخاصم آمریکا در سه کشور کویت، امارات، بحرین و تنگه هرمز با شلیک ۲۶ پهپاد تهاجمی و ۵ فروند موشک بالستیک، اقدام قاطع و هدفمند نیروی دریایی سپاه پاسداران علیه پایگاه‌های دشمن را به نمایش گذاشت.
 
 در این عملیات‌های غرور آفرین پایگاه آمریکایی «عریفجان» در کویت در دو مرحله مورد اصابت ۱۲ فروند پهپاد قرار گرفت. مرکز فرماندهی و کنترل نظامی آمریکا در پایگاه «منهاد» امارات با ۶ فروند پهپاد و ۵ فروند موشک بالستیک هدف قرار گرفت.
 
تاسیسات باقیمانده ناوگان دریایی آمریکا در بحرین با ۶ فروند پهپاد مورد اصابت و منهدم شدند. تانکر سوخت رسان «آتن نوا» از متحدان آمریکا در تنگه هرمز درپی اصابت ۲ فروند پهپاد، همچنان در حال سوختن است.
واکنش فرمانده جبههٔ داخلی رژیم صهیونیستی به شاهکار موشک‌های ایرانی در بیت‌شمش: موشک‌های ایرانی قوی‌تر از مواد منفجره ۹۰۰ کیلوگرمی ویرانی ایجاد می‌کنند!
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۰:۰۸
 
اتاق‌های امن و پناهگاه‌ها هم نمی‌توانند در برابر موشک‌های ایران مقاومت کنند؛ این پناهگاه‌ها با ۹۰۰ کیلوگرم مواد منفجره در مرکز آن مورد آزمایش‌های استاندارد قرار می‌گیرند اما موشک‌های ایران توانستند این چنین نفوذ کنند و خرابی به بار بیاورند.
تعداد بازدید : 12201
کد ویدیو
شهادت ۵۵۵ نفر از هموطنان در حملات صهیونیستی-آمریکایی
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۲۰:۰۶

پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر در اطلاعیه‌ای از آماده‌باش کامل نیرو‌های امدادی در سراسر کشور خبر داد و اعلام کرد: در پی حملات تروریستی صهیونیستی-آمریکایی به نقاط مختلف کشور، تاکنون ۱۳۱ شهرستان درگیر شده است و متاسفانه ۵۵۵ نفر از هموطنانمان به شهادت رسیده‌اند.

شنیده شدن صدای انفجار در کشورهای جنوب خلیج فارس
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۹:۵۸

گزارش‌های اولیه از شنیده شدن صدای انفجار در کشورهای جنوب خلیج فارس

اسامی 10 شهید جنایت تروریستی آمریکایی صهیونیستی در همدان قطعی شد+ اسامی
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۹:۵۶

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

در پی حمله تروریستی به استان همدان 10 نفر به شهادت رسیدند و پیکرهای مطهر 3 شهید فردا بردستان مردم تشییع می‌شود.
 به اطلاع مردم شهید پرور می‌رساند اسامی افرادی که به فیض شهادت نائل آمدند و تاکنون قطعی شده به شرح زیر است:
 
1-شهید رسول محمدی( شهرستان همدان-شهرمریانج)
2-شهید محمد جواد محمدی ( شهرستان همدان -شهر مریانج)
3-شهید خلیل کولیوند ( شهرستان تویسرکان)
4-شهیدمهدی پیری (شهرستان بهار)
5-شهید میلاد سوری ( شهرستان تویسرکان)
6-شهید جلال کاظمی (شهرستان همدان )
7- محمد صدرا دایی (محل شهادت تهران)
8-شهید علی نظری(محل تولد علی اباد فرهنگیان همدان _ محل شهادت ایلام)
9- شهید امیرحسین رزاقی
10-شهید احمدرضا علی محمدی(شهرستان ملایر)
 
مراسم تشییع و تدفین شهید رسول محمدی و شهید محمد جواد محمدی و شهید علی نظری فردا سه شنبه  12 اسفند ماه ساعت 10 صبح در میدان امام خمینی (ره) شهر همدان برگزار می‌شود.
 
شایان ذکر است شهید علی نظری جهت خاکسپاری بعد از مراسم تشییع به روستای علی آباد فرهنگیان منتقل می‌شود.
 
شهید رسول محمدی و شهید محمدجواد محمدی در روز 12 اسفند ماه در ساعت 15 در شهر مریانج از مقابل مسجد جامع بر روی دستان مردم شهید پرورو مریانج تشییع و سپس تدفین می‌شوند.                                  
شنیده شدن انفجار در اربیل عراق
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۹:۵۴

شنیده شدن انفجار در اربیل عراق

موج دوازدهم عملیات وعده صادق ۴ علیه مواضع دشمنان آغاز شد.
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۹:۳۱

 موج دوازدهم عملیات وعده صادق ۴ علیه مواضع دشمنان آغاز شد. 

تکذیب شایعه تخلیه اجباری جزیره قشم
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۹:۲۵

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

فرمانده انتظامی قشم، با تکذیب شایعه تخلیه اجباری جزیره، بر عادی بودن کامل فضای شهر و آزاد بودن ورود و خروج به جزیره تأکید کرد و از مردم خواست اخبار را فقط از مراجع رسمی پیگیری کنند.

تصاویر کاخ گلستان پس از حمله به محدوده بازار
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۹:۲۰

در جریان حمله مشترک آمریکا و اسرائیل در شامگاه یکشنبه دهم اسفندماه ۱۴۰۴ به میدان ارگ در خیابان پانزده خرداد تهران، موج انفجار‌ها به مجموعه تاریخی کاخ گلستان رسید و به بخش‌هایی از این مجموعه آسیب وارد کرد.

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

آمریکا و اسرائیل به وانتی‌های میوه‌فروش هم رحم نکردند
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۹:۰۶

 در حمله عصر امروز اسرائیل به سرابله در استان ایلام، خسارت سنگینی به مرکز شهر و وانتی‌های میوه‌فروش در این محدوده وارد شد.

تعداد بازدید : 12409
کد ویدیو
عرضه گسترده مرغ، گوشت و برنج در فروشگاه‌ها
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۸:۵۲

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران ضمن اشاره به تامین روزانه ۲۵۰۰ تن آرد برای نانوایی‌ها برای ارائه خدمت به صورت سه شیفت، از عرضه گسترده مرغ، گوشت و برنج در فروشگاه‌ها خبر داد.
جبرئیل برادری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در پی تجاوز به خاک ایران، با اشاره به اجرای تمهیدات لازم برای تامین اقلام مورد نیاز خانوار در شرایط فعلی اظهار کرد: تامین و توزیع گسترده اقلام اساسی ویژه ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال و در شرایط جنگی بی وقفه درحال انجام است و شهروندان نگرانی از این موضوع نداشته باشند.

شهادت ۳ نفر از مدافعان امنیت در حمله صبح امروز به جهرم
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۸:۴۷

فرماندار جهرم گفت: سه نفر از نیروهای مدافع امنیت در حمله امروز صبح به یکی از مقرهای نظامی این شهرستان با پرتابه آمریکایی-صهیونیستی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

حمله به ۹ بیمارستان توسط آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها/ بیمارستان گاندی به صورت کامل تخلیه شد
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۸:۴۷
روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
فاطمه محمد بیگی با بیان اینکه ۹ بیمارستان تاکنون مورد حمله آمریکایی صهیونی قرار گرفته‌اند، اظهار کرد: اگرچه ۹ بیمارستان مورد حمله قرار گرفته، اما مدافعان سلامت نه تنها محل خدمت را ترک نکرده‌اند بلکه با شجاعت پای کار ایستاده‌اند.
 
او درباره جزییات بیمارستان‌های مورد هدف قرار گرفته گفت: ۵ بیمارستان در شهر تهران و سایر موارد در شهرستان‌ها است. بیمارستان گاندی تهران، آسیب شدید دیده، اما برخی بیمارستان‌ها در حد شکستن شیشه‌ها یا صدمه دیوار و سقف آسیب دیده‌اند.
 
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: عمل‌های جراحی در بیمارستان‌هایی که مورد حمله قرار گرفته‌اند، لغو شد و بیماران را به مراکز دیگر منتقل کردند. به عبارت دیگر، این بیمارستان‌ها تخلیه شده‌اند.
 
او درباره وضعیت بیماران گفت: متاسفانه، برخی بیماران در این بیمارستان‌ها مجروح شده‌اند.
بمباران وحشتناک مردم در خیابان سپهبد قرنی تهران
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۸:۴۶
تعداد بازدید : 13108
کد ویدیو
توضیحات سپاه درباره موج ۱۱ عملیات وعده صادق ۴ / 60هدف راهبردی و ۵۰۰ نقطه نظامی آمریکا و اسرائیل را هدف قرار دادیم
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۸:۴۱
 
روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
 
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۱۰ عملیات وعده صادق ۴ اعلام کرد: مراکز اطلاعاتی و انبارهای پشتیبانی نظامی آمریکا و مجتمع صنایع ارتباطی ارتش رژیم صهیونیستی از جمله اهداف موج یازدهم هستند.
متن اطلاعیه شماره ۱۰ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
 
«موج یازدهم عملیات وعده صادق ۴ در یک اقدام ترکیبی، پردامنه و پرتراکم توسط گروه‌های عملیات دریایی و هوافضای سپاه پاسداران علیه اهداف نظامی آمریکایی _ صهیونی در روز سوم تجاوزات دشمنان به میهن عزیزمان اجرا شد.
 
مراکز اطلاعاتی و انبارهای پشتیبانی نظامی آمریکا در منطقه خلیج فارس، مجتمع صنایع ارتباطی ارتش رژیم صهیونیستی در بئرالسبع و بیش از ۲۰ نقطه در مناطق تل آویو، قدس غربی و الجلیل در سرزمین‌های اشغالی مورد هدف و اصابت موشک‌ها و پهپادهای ایرانی قرار گرفتند.
 
فرزندان غیور نیروهای مسلح ایران از ابتدای جنگ تاکنون با حمله به ۶۰ هدف راهبردی و ۵۰۰ نقطه نظامی آمریکا و رژیم صهیونی و با پرتاب بیش از ۷۰۰ پهپاد و صدها فروند موشک و شکست دشمنان در رهگیری، نصاب جدیدی را فراتر از کل جنگ ۱۲ روزه تنها در ۴۸ ساعت گذشته در جنگ با دشمنان متجاوز رقم زده‌اند.
 
اقدامات وحشیانه و تروریستی ارتش آمریکا و رژیم صهیونی علیه شهروندان مظلوم ایرانی در حمله وحشیانه به بیمارستان‌ها، مدارس، صداوسیما و مراکز مدنی، اراده پیشبرد جنگ تمام عیار علیه دشمنان را در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی بیش از پیش ساخته و سطح اقدامات نظامی ج.ا را توسعه خواهد داد.»
واکنش دبیرکل فیفا به شایعه انصراف ایران از جام جهانی
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۸:۳۸

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

در بحبوحه تنش‌های منطقه، یک منبع در فیفا به الشرق الاوسط اعلام کرد که هر آنچه تاکنون در مورد احتمال عدم حضور تیم ملی ایران در جام جهانی گفته می شود، در حد گمانه‌زنی است و تأکید کرد که هیچ تصمیم رسمی گرفته نشده است.

اژه‌ای: ساختار قوی جمهوری اسلامی هیچ بن‌بستی ندارد
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۸:۳۷
روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
 
رئیس قوه قضائیه و عضو شورای موقت رهبری: ساختار قوی جمهوری اسلامی هیچ بن‌بستی ندارد. پس از شهادت رهبر معظم انقلاب بلافاصله شورای موقت رهبری طبق اصل ۱۱۱ قانون اساسی تشکیل شد. 
 
بدون لحظه‌ای درنگ وظایف مرتبط با شورا در حال انجام است.
 
در رابطه با نیروهای مسلح  تصمیمات لازم اخذ و اقدامات انجام شده است. تمام دستگاه‌های نظامی، فراجا، اطلاعاتی و قضایی فعالانه در میدان حضور دارند.
 
دستگاه‌های دولتی مصمم هستند هیچ خللی در امور اجرایی کشور رخ ندهد. قوه قضائیه در کنار دولت است.

 

عملیات آواربرداری حملات هوایی رژیم صهیونی در سنندج
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۸:۰۵

آمریکا و رژیم صهیونیستی، صبح دوشنبه (۱۱ اسفند ۱۴۰۴) چندین نقطه شهر سنندج را هدف حمله هوایی قرار دادند. عملیات آواربرداری در مناطق آسیب‌دیده همچنان ادامه دارد و تاکنون ۴ نفر شهید و ۶۶ نفر زخمی گزارش شده است.

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

زمینه‌سازی دشمن برای حملات بیشتر به بیمارستان‌ها
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۸:۰۱
 
رسانه‌های ضدانقلاب با ادعای دروغین برگزاری جلسه شورای رهبری در یکی از بیمارستان‌های تهران، تلاش دارند تا ضمن سفیدسازی از حملات روزهای گذشته امریکا و رژیم به تعدادی از بیمارستان‌ها و مدارس در شهرهای مختلف، زمینه را برای ادامه حملات گسترده‌تر به مراکز درمانی آماده سازند.
 
دشمن با اخلال در روند امدادرسانی به مردم و همزمان هدف قرار دادن مناطق مسکونی و نظامی، ایجاد رعب و وحشت در جامعه، برهم زدن امنیت روانی مردم و ایجاد هرج و مرج در کشور را دنبال می‌کند.
تصاویری که اینترنشنال نشان‌ نمی‌دهد
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۷:۳۶
تعداد بازدید : 16676
کد ویدیو
آمریکا به سوخاری دی و کافه لمیز حمله کرد!
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۷:۳۵

امروز یکی از مناطق مسکونی تهران در خیابان مطهری مورد حمله آمریکا قرار گرفت که در جریان این حمله، مادر صاحب مرغ سوخاری دی به شهادت رسید.

تعداد بازدید : 14861
کد ویدیو

 

مصدومیت رئیس اورژانس استان تهران در پی حمله به ساختمان این نهاد
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۷:۳۵

سخنگوی اورژانس استان تهران از مصدومیت رئیس اورژانس در پی حمله به ساختمان این نهاد خبر داد. رئیس اورژانس استان در پی حمله به ساختمان این نهاد از ناحیه دست و کمر مصدوم شد.

کنایه مهلقا صمدانی، فعال صلح به توئیت ربع پهلوی
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۷:۳۴

 حتی یک کلمه هم درباره ۱۵۰ دانش‌ آموزی که دیروز کشته شدند و شمار زیادی از دیگر ایرانی‌ها نگفت. واقعا شرم‌ آور و ننگین است!

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی تهران
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۷:۲۸
 از صبح امروز رژیم صهیونیستی حملاتی را به مماطق مختلف مرکز، غرب و شرق تهران انجام داده است.
در پی این حملات آسیب های جدی به مناطق مسکونی تهران وارد شده است. هنوز از میران خسارات و تلفات این حملات گزارش دقیقی در دست نیست.
این تصاویری از حمله جنایتکارانه آمریکایی-صهیونی به منازل مسکونی مردم در خیابان سمنان تهران است. ترامپ و نتانیاهو، دشمن همه مردم ایرانند. سند: هزاران جنایت ریز و درشت در روزهای اخیر
 
روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شودروز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
حاتمی‌کیا: ننگمان باد اگر در مصاف با یزیدیان زمان زانوی غم بغل بگیریم
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۷:۲۲

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

 
ابراهیم حاتمی‌کیا، در پی شهادت رهبر انقلاب در متنی نوشت: ما داغ تمامی تاریخ را یکجا دیده‌ایم.
 
داغ سیصد هزار لاله پرپر بوستان همیشه بهار ایران زمین، داغ عروج امام شهیدان خمینی کبیر(ره)، داغ قاسم سلیمانی‌ها، محمد باقری‌ها، رشیدها، سلامی‌ها، حاجی زاده‌ها...
 
و امروز؛ داغ شهادت مظلومانهٔ دخترکان معصوم دبستان میناب و امیران و سردارانمان و از همه جان سوزتر، داغ شهادت منادی دلسوز عزت و آقایی مردمان نجیب این میهن خدایی، آقایمان حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای(ره).
 
ما آن شقایقیم، که با داغ زاده‌ایم! ننگ‌مان باد، اگر در میان این مصاف ملت حسین(ع) با تمامی حرامی‌یان یزید ِزمان، سر به دیوار کوفته، زانوی غم در بغل بگیریم.

 

تصویر تازه از مسعود پزشکیان و اسکندر مومنی
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۷:۲۰

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری نوشت:  رئیس‌جمهور پزشکیان با حضور در ستاد انتخابات کشور از نزدیک در جریان آخرین وضعیت فرآیند انتخابات شوراهای اسلامی و شرایط استان‌های ۳۱ گانه کشور قرار گرفت و دستورات لازم برای اداره کشور در شرایط جنگ و رسیدگی به نیازهای مردم را صادر کرد.

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

لغو مرخصی پرستاران/فراخوان پرستاران دانشجو و بازنشسته درصورت نیاز
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۷:۱۲
رئیس سازمان نظام پرستاری:  مرخصی کادر پرستاری لغو شده و همه نیروهای پرستاری بیمارستان‌های کشور در شهرهای محل خدمت حاضر هستند. 
 
 مشکلی در زمینه نیروهای پرستاری نداریم و با نیروهای موجود در حال برنامه‌ریزی مداوای بیماران و مجروحان هستیم و بخش‌ها به خوبی مدیریت شده‌اند.
 
 فراخوانی جهت حضور نیروهای داوطلب در بیمارستان‌ها صادر شده که اگر تفاوتی در شرایط ایجاد شود و نیاز به نیروهای داوطلب شود، پرستاران بازنشسته یا دانشجو نیز به کمک بیایند و ساماندهی شوند‌ اما هنوز نیازی به حضور این نیروها نشده است.
 
حمله موشکی اسرائیل به یک منطقه مسکونی در سرابله/ تاکنون ۵ نفر شهید شده‌اند
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۷:۱۱
در پی حمله موشکی به ساختمان فرمانداری و منطقه مسکونی در شهر سرابله، تاکنون شهادت ۵ نفر تأیید شده است که در میان آن‌ها یک کودک ۱۰ ساله نیز دیده می‌شود.
در این حمله که شهر سرابله، مرکز شهرستان چرداول در استان ایلام را هدف قرار داد، ساختمان فرمانداری‌ دچار تخریب گسترده شده و میزان خسارات وارده قابل توجه اعلام شده است.
نیروهای امدادی و آتش‌نشانی از دقایق ابتدایی حادثه در محل حاضر شده‌اند و تاکنون موفق به خارج کردن ۵ پیکر از زیر آوار شده‌اند.‌
تعداد بازدید : 11785
کد ویدیو
بازدید پزشکیان از وزارت کشور و پیگیری انتخابات شوراها
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۶:۵۰

«طباطبایی» معاون دفتر رییس‌جمهور: رئیس جمهور پزشکیان با حضور در ستاد انتخابات کشور از نزدیک در جریان آخرین وضعیت فرآیند انتخابات شوراهای اسلامی و شرایط استان‌های ۳۱ گانه کشور قرار گرفت و دستورات لازم برای اداره کشور در شرایط جنگ و رسیدگی به نیازهای مردم را صادرکرد. 

آسیبی به زیرساخت‌های آب وارد نشده است
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۶:۴۹
مجید فرشی مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌شرقی اعلام کرد: هیچ‌گونه آسیبی به زیرساخت‌ها و تأسیسات آبی استان وارد نشده است.
 
وی تاکید کرد: مردم شریف آذربایجان‌شرقی نگران نباشند، به شایعات توجه نکنند و اخبار را از مجاری رسمی دنبال کنند.
تشییع شهدای حمله آمریکای جنایتکار در سیستان
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۶:۴۲
مراسم باشکوه تشییع پیکر ‌دو شهید مدافع امنیت که در حمله اسرائیل و آمریکا به شهادت رسیدند، با حضور گسترده و پرشور اقشار مختلف مردم، مسئولان محلی و خانواده‌های معظم شهدا در شهرستان زابل برگزار شد.
 
عزاداران با سر دادن شعارهای ضداستکباری، ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های شهدا، شهادت این عزیزان را نتیجه مستقیم اقدامات تروریستی دشمن صهیونیستی آمریکایی در منطقه قلمداد کردند.
تعداد بازدید : 12553
کد ویدیو
آسیب به مغازه‌ها و و منازل مسکونی در پی جنایت جنگی آمریکایی-صهیونی در اطراف خیابان ترکمنستان تهران
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۶:۳۷

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

لاریجانی: برای جنگ طولانی آماده‌ایم
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۶:۳۴

ما بدون توجه به هزینه‌ها، قاطعانه از خود و تمدن ۶ هزار ساله‌مان دفاع خواهیم کرد.

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

همسر رهبرانقلاب به شهادت رسیدند
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۶:۳۲

همسر رهبر انقلاب که در کما بودند، به شهادت رسیدند.

حمله تروریست‌ها به خانه مسکونی در خیابان ظفر
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۶:۲۷

گویا کمک‌های درخواستی وطن‌فروشان، با موشک می‌آیند روی سر مردم عادی می‌ریزند.

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

زمان تشییع گلهای پرپر شده میناب
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۶:۲۲
روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
ستاد تشییع و تدفین شهدای دانش آموز شهر میناب در اطلاعیه شماره یک اعلام کرد:  مراسم تشییع و تدفین این نوگلان مظلوم شهید در روز سه شنبه ۱۲ اسفند از ساعت ۸ صبح از میدان شهدا شهر میناب شروع و از مسیر بلوار امام خمینی (ره) - بلوار بسیج - بلوار ساحلی و تا گلزار شهدا بر دستان شما مردم ولایتمدار تشییع و تدفین خواهند شد.
 
در حمله سبعانه رژیم خبیث صهیونیستی و امریکای جنایتکار به مدرسه ابتدایی دخترانه شجره طیبه میناب ۱۶۵ نفر شامل دانش آموزان، کادر آموزشی و والدین دانش آموزان شهید و ۹۵ نفر نیز زخمی شدند.
نامهٔ عراقچی به نهادهای بین‌المللی و وزرای خارجهٔ کشورهای جهان در خصوص جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۶:۱۲
روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
وزیر خارجهٔ ایران در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل که رونوشت آن برای وزرای خارجهٔ کشورهای جهان ارسال شده، مواضع کشورمان در خصوص ارتکاب جنایات علیه بشریت از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی در جریان تجاوز نظامی به ایران را اعلام کرد.
 
در این نامه آمده: از آغاز دور جدید تجاوز بی‌دلیل و غیرموجه آمریکا و رژیم اسرائیل علیه ایران، حملات متعددی علیه اهداف غیرنظامی از جمله مدارس، بیمارستان‌ها، تجهیزات و کارکنان امدادی انجام شده که به شهادت ده‌ها غیرنظامی بی‌گناه، از جمله زنان و کودکان و مجروح‌شدن شمار بیشتری انجامیده است. این اقدامات مصادیق روشن جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت بوده و مستلزم اقدام فوری سازمان ملل متحد برای توقف این جنایات و محاکمه عاملان آن است.
 
در نخستین روز تجاوز، تخریب عامدانه و بی‌ملاحظه یک مدرسه ابتدایی در میناب، شهری کوچک در استان هرمزگان، در روشنای روز به شهادت ۱۶۵ دانش‌آموز دختر بی‌گناه انجامید که پیکرهای آنان پس‌از ساعت‌ها عملیات امداد و نجات از زیر آوار خارج شد. حملات مشابه در همان روز در شهرهای دیگری همچون شرق تهران و آبیک در استان قزوین هم به شهادت چند دانش‌آموز دیگر منجر شد و این سلسله حملات گسترده و نظام‌مند علیه جمعیت غیرنظامی، این اقدامات را به‌طور کامل در چارچوب تعریف جنایت علیه بشریت قرار می‌دهد.
 
در اول مارس ۲۰۲۶، ساختمان‌های هلال‌احمر، بیمارستان‌های گاندی، مطهری و خاتم الانیاء در تهران، بیمارستان ابوذر در اهواز و سه پایگاه اورژانس در شهرهای سراب، چابهار و همدان، به همراه چندین ساختمان مسکونی در شمال تهران هدف حمله قرار گرفتند. صبح روز بعد، ۲ مارس ۲۰۲۶، موشک‌هایی به یک منطقه مسکونی پرجمعیت در سنندج، استان کردستان، در غرب ایران شلیک شد. آمار دقیق شهدا و مجروحان ناشی از این حملات در حال بررسی است.
 
افزون بر فهرست طولانی جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت ایالات متحده و رژیم اسرائیل علیه ملت ایران، هدف قرار دادن عامدانه اماکن غیرنظامی، به‌ویژه مدارس، مراکز امدادرسانی و مناطق مسکونی، نقض فاحش اصول مسلم حقوق بین‌الملل بشردوستانه و بی‌اعتنایی آشکار به ابتدایی‌ترین ملاحظات انسانی در خصوص حق حیات غیرنظامیان است.
 
با توجه به جنایات مستمر ارتکاب‌یافته در جریان این اقدام تجاوزکارانه و وحشیانه از سوی ایالات متحده و رژیم اسرائیل، جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از دبیرکل سازمان ملل متحد، شورای امنیت و سایر نهادهای ذی‌ربط بین‌المللی می‌خواهد که اقدامات فوری، ملموس و مؤثری برای محکومیت این حملات شنیع، جلوگیری از تداوم جنایات و کمک به محاکمه عاملان آن اتخاذ کنند. لطفاً ترتیبی انجام دهید تا این نامه به‌عنوان سند رسمی شورای امنیت منتشر شود.

 

حمله به خط لوله نفت خوزستان کذب است
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۶:۰۹
روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
 
شایعه حمله به خط لوله نفت خوزستان تکذیب شد و در حال حاضر تمامی خطوط انتقال نفت در استان بدون اختلال در حال فعالیت هستند.
 
در پی انتشار اخباری در فضای مجازی درباره حمله به یکی از خطوط لوله انتقال نفت در خوزستان، مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب، نفت و گاز مسجدسلیمان و نفت و گاز آغاجاری یکشنبه ۱۱ اسفند اعلام کردند هیچ‌گونه حمله‌ای به خطوط نفتی صورت نگرفته است.پ
تخریب برخی ساختمانهای خیابان سپهبد قرنی
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۶:۰۳

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

تعطیلی مراکز تعویض پلاک تهران تا اطلاع ثانوی
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۶:۰۰

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

سرهنگ محسن باسره رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور فراجا از تعطیلی مراکز تعویض پلاک تهران تا اطلاع ثانوی خبر داد.

رئیس شماره‌گذاری پلیس راهور فراجا در ادامه با اشاره به نگرانی برخی متقاضیان دارای وکالت‌نامه تصریح کرد: با توجه به تدابیر اتخاذ شده از سوی رئیس پلیس راهور فراجا، اقدامات و تمهیدات لازم برای این افراد پیش‌بینی شده است که در زمان بازگشایی مراکز تعویض پلاک اعمال خواهد شد.

وی تأکید کرد: افرادی که دارای وکالت‌نامه معتبر هستند، هیچ‌گونه نگرانی در این خصوص نداشته باشند؛ پلیس راهور فراجا شرایط لازم را فراهم خواهد کرد تا پس از بازگشایی مراکز، امکان انجام فرآیندهای قانونی نقل و انتقال و تعویض پلاک خودرو برای آنان بدون مشکل فراهم گردد.

هشدار پلیس به مردم‌؛ برخی موشک‌های دشمن ۲ زمانه است به محل اصابت نزدیک نشوید
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۵:۴۴

فراجا: احتمال ۲ زمانه بودن پرتابه‌های دشمن متصور است و گاها دقایقی بعد از انفجار اول ، انفجار دوم صورت می‌گیرد، مردم مراقبت نمایند.

سرنوشت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در هاله‌ای از ابهام
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۵:۳۰
روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: دفتر نخست وزیر جنایتکار رژیم صهیونیستی و مکان استقرار فرمانده نیروی هوایی ارتش این رژیم در حملات هدفمند و غافلگیرانه موشک‌های خیبر در موج دهم، مورد حمله و ضربه سخت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی قرار گرفتند.
 
سرنوشت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.
 
حملات موفق موشکی ایران علیه سرزمین‌های اشغالی در موج دهم متمرکز بر پردیس حکومتی رژیم صهیونیستی بوده است و دستاوردهای این حملات و اطلاعات تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد.
موج یازدهم عملیات وعده صادق ۴ با شلیک موشک‌ها و پرتاب پهپادها به‌سمت اهدافی در بئرالسبع
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۵:۲۸

روابط‌عمومی سپاه: موج یازدهم عملیات وعده صادق ۴ با شلیک موشک‌ها و پرتاب پهپادها به‌سمت اهدافی در بئرالسبع در حال اجراست.

حمله به ساختمان سازمان اورژانس استان تهران
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۵:۲۷
تعداد بازدید : 14266
کد ویدیو
قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: سران اسرائیل زیر ضربات موشکی ایران
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۵:۲۵
تعداد بازدید : 13886
کد ویدیو
انفجارهای دقایق قبل در شرق و مرکز تهران
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۵:۲۳
تعداد بازدید : 15442
کد ویدیو
حمله موشکی آمریکا به پلیس دیپلماتیک در اطراف میدان فردوسی تهران
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۵:۱۰

هدف حمله جنایتکارانه چند دقیقه پیش آمریکایی-صهیونی در اطراف میدان فردوسی تهران یک مرکز پلیس دیپلماتیک در خیابان سپهبد قرنی بوده است.

ساعت کاری جدید ساتنا طی روزهای آینده
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۵:۱۰
ساعت کاری سامانه ساتنا در روزهای دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری از ساعت ۸ تا ۱۲ ظهر خواهد بود.
 
در روزهای تعطیل عمومی شعب کشیک بانک‌ها فعال خواهند بود.
 
دقایقی پیش مناطقی از تهران مورد هجوم دشمن آمریکایی_صهیونی قرار گرفت
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۵:۰۹

طبق مشاهدات میدانی  دشمن بصورت کور و مناطق مسکونی را هدف حمله قرار داده است

اسامی شهدای دانش آموز در میناب
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۴:۵۸

محمد رادمهر ‌فرماندار شهرستان میناب با اعلام پایان تفحص شهدای دانش‌آموز در میناب اعلام کرد:با پایان آواربرداری در مدرسهٔ شجرهٔ طیبه، پیکرهای مطهر ۱۶۵ شهید از زیر آوار خارج شد.

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

سرپرست وزارت دفاع منصوب شد
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۴:۵۰

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

«طباطبایی» معاون دفتر رییس جمهور اعلام کرد: با حکم ‎رئیس جمهور پزشکیان سردار پاسدار «سید مجید ابن‌الرضا» به عنوان سرپرست وزارت دفاع منصوب شد.

اصابت موشک به برخی مناطق تهران
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۴:۳۹
میدان سپاه، حوالی فردوسی، بزرگراه همت و سه راه ضرابخانه،  مناطقی در شرق تهران هدف حملات موشکی بوده است.
 
تعداد بازدید : 16837
کد ویدیو
تعداد جنگنده‌های ساقط شده آمریکایی به ۳ رسید
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۳:۴۹

 

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا اعلام کرد که ۳ جنگنده آمریکایی با آتش پدافند هوایی بومی ایران ساقط شده است.

از صبح امروز تصاویر متعددی از سقوط این جنگنده‌ها و ایجکت خلبانان آنها در رسانه‌های منطقه‌ای در حال انتشار است. َ

پزشکیان: دولت پای کار مردم ایستاده است
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۳:۴۱

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

 

 رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان؛ در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: به همه وزرا و رؤسای سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرائی مأموریت داده‌ام تا پایان جنگ تحمیلی با اختیارات کافی و برنامه‌ریزی ویژه در راستای وظایف خود خدمات بی‌وقفه و یکپارچه‌ای را به عموم جامعه ارائه دهند.

دولت پای کار مردم ایستاده است.

 

شهادت ۵ ارتشی در حمله آمریکا به خرم‌آباد
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۲:۵۹

 

روابط عمومی و رسانه قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده لرستان اعلام کرد: در پی حملات ددمنشانه رژیم سفاک  صهیونیستی و آمریکای جنایتکار به حریم مقدس ایران و شهرستان خرم آباد تعداد ۵ نفر از کارکنان غیور تیپ ۱۸۴ شهید فتح الهی ارتش جمهوری اسلامی ایران به فیض شهادت نائل آمدند.

اسامی این شهدا به این شرح است: شهیدان والا مقام «بهزاد دالوند» «جواد خسروی» «ابوالفضل حبیبی» «مهرداد نظری» «حسین اسدی پور».

گشت مستمر جنگنده‌های ارتش  در آسمان ایران
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۲:۵۸

 از ساعاتی قبل جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش پس از به صدا درآمدن آژیر اسکرمبل(آمادگی سریع) برای تامین امنیت پایتخت و سایر شهرهای کشور به پرواز درآمدند.

 

 این جنگنده‌ها در تهران از نوع MIG-29 و YAK-130 هستند که وظیفه پشتیبانی و تامین امنیت پایتخت را بر عهده دارند.

 وظایف این جنگنده‌ها، پشتیبانی، تامین امنیت و بمباران اهداف متعلق به دشمن است.

ساعاتی پیش برخی کانال‌های تلگرامی مدعی حضور جنگنده‌های دشمن در آسمان ایران شده بودند.

تعداد بازدید : 18959
کد ویدیو
مدارس کشور تا پایان سال غیرحضوری شد
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۲:۳۲

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

هیات دولت در پی شهادت حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای، هفت روز تعطیل عمومی اعلام کرد که با توجه به نزدیکی لیالی قدر و تعطیلی مرتبط، تصمیم براین شد که تمامی کلاس های درس حضوری مدارس تا پایان سال جاری، تعطیل و کلاس درس و آموزش‌ها به صورت غیرحضوری و از طریق فضای مجازی(شبکه آموزشی شاد) ارائه شود.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش افزود: مدارس کشور در هفته جاری به واسطه تعطیل عمومی شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی، تعطیل هستند و با توجه به احتمال ادامه‌دار شدن شرایط جنگی کشور، مدیران وزارت آموزش و پرورش تصمیم گرفتند که تمامی کلاس های درس تا پایان سال، به صورت غیرحضوری برگزار شود.

به گفته وی، براساس تصمیم اتخاذ شده، غیرحضوری شدن کلاس های درس تا پایان اسفندماه است و هر گونه تصمیم جدید در این خصوص برای تمدید این مدت و یا تغییر آن، به صورت رسمی اطلاع رسانی خواهد شد. 

صدای گریه های کودک ایرانی پس از حملات اسراییل و آمریکا
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۲:۱۵

 

تعداد بازدید : 18572
کد ویدیو
۴۱ شهید در حملات به پاسگاه‌های مرزی
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۲:۰۲

در پی جنگ آمریکایی ـ صهیونی با ایران و هدف قرار گرفتن پاسگاه‌های مرزی، تاکنون ۴۱ نفر در مرزهای کشور به شهادت رسیدند.

 

براساس پیگیری‌های میدانی، این حملات با هدف ناامن‌سازی مرزهای کشور و ایجاد اخلال در امنیت نوار مرزی انجام شده است.

با وجود این اقدامات، مرزهای کشور خالی نشده و مرزبانان همچنان با اقتدار در محل مأموریت خود حضور دارند و اجازه تحقق اهداف دشمن برای ناامن‌سازی مرزها را نداده‌اند.

اطلاعیه شماره ۴ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۱:۴۴

دعوت از ملت شریف و شهیدپرور ایران برای تجمع بزرگ در میادین اصلی شهرهای سراسر کشور و میدان انقلاب اسلامی تهران

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از ملت شریف و شهیدپرور ایران برای تجمع بزرگ در میدان های اصلی شهرهای سراسر کشور و میدان انقلاب اسلامی تهران دعوت کرد.

این برنامه ها  از ساعت ۲۰ در میدان های اصلی شهرهای سراسر کشور و مناطق تهران و با حضور هیئت‌های مذهبی در میدان انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.

تصاویری از حجم تخریب میدان ۱۵ خرداد تهران
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۱:۴۱

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

شهادت ۳۵ شهروند در حملات آمریکا و اسرائیل به استان فارس
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۱:۳۵

 

‌مدیرکل بنیاد شهید‌ استان فارس: ۳۵ نفر از مردم استان فارس در پی حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی رسیدند که با توجه به تداوم حملات هوایی دشمن در صبح امروز، این آمار ممکن است افزایش یابد.

علاوه بر شهدای لامرد، تا کنون ۱۳ نفر از هم‌استانی‌های ما در شیراز و دیگر شهرهای فارس در این حملات به شهادت رسیده‌اند.

۲ نفر از شهدای شاخص استان فارسی در تهران به شهادت رسیدند ‌‌که برنامه‌ریزی برای انتقال، تشییع و خاکسپاری آنها در استان در حال انجام است.

مراسم تشییع ۲۰ شهید حمله به اماکن مسکونی و سالن ورزشی لامرد، ساعت ۱۵ امروز برگزار می‌شود و پس از این مراسم، پیکر برخی از این شهدا برای خاکسپاری به شهرها و روستاهای اطراف لامرد منتقل می‌شوند.

لحظه بمباران خانه‌های مردم سنندج
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۱:۲۳

 

تعداد بازدید : 19178
کد ویدیو
گشت‌زنی جنگنده‌های میگ و یاک ایرانی بر فراز تهران
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۱:۱۸

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

تصویری از وسایل شخصی شهید امام خامنه ای (قدس سره)
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۱:۱۴

 «انتشار برای اولین بار»؛ تصویری از وسایل شخصی شهید امام خامنه ای (قدس سره) که در زمان حیات مبارک شان به بیت مرحوم علامه مصباح یزدی هدیه کرده بودند.

 

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

تصاویر اختصاصی اسپوتنیک از وضعیت بیمارستان گاندی پس از حملات تروریستی شب گذشته آمریکا و اسرائیل
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۱:۰۵
 
تعداد بازدید : 20182
کد ویدیو
 
تعداد بازدید : 19299
کد ویدیو
سیدحسن خمینی: بر مردم واجب است تا با لباس سیاه در مساجد و میدان‌ها حضور یابند
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۰:۵۸
روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
 
سیدحسن خمینی: یک لحظه خیابان و مسجد را ترک نکنید. قدرت نرم ما؛ دل های مردم و حضور مردم در صحنه است که ما را تا اینجا نگه داشته است.
از امروز تا پایان جنگ بر همه واجب عینی است که در مساجد باشند؛ مساجد را پر کنید.
سنگرهای ما مساجد و میدان‌های شهر است.
هر میدان باید در تصرف مردم باشد؛ در حالی که لباس سیاه بر تن دارند و بیرق امام حسین در دست دارند.
نظر مراجع معظم تقلید در مورد بقاء بر تقلید مرجع متوفی (و به صورت مصداقی بر حضرت آیت‌الله‌العظمی امام شهید سید علی حسینی خامنه‌ای) (قدس‌سره)
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۰:۵۱
*آیت‌الله سیستانی:
بر مقلدین آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (قدس‌سره) و هرکس ایشان را اعلم میدانست و ملتزم و متعهّد به پیروی از فتوای ایشان بود، واجب است بر تقلید از ایشان باقی بماند و اجازه ندارد از ما تقلید کند، مگر در مسائل مستحدثه.
 
*آیت‌الله مکارم شیرازی:
بر مقلدین آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (قدس‌سره) و هرکس ایشان را اعلم میدانست، واجب است در مسائلی که به فتوای ایشان عمل کرده، بر تقلید از ایشان باقی بماند و اجازه ندارد از ما تقلید کند، مگر در مسائل مستحدثه.
 
*آیت‌الله نوری همدانی:
بر مقلدین آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (قدس‌سره) و هرکس ایشان را اعلم میدانست و در بعضی از مسائل به فتوای ایشان عمل کرده، واجب است بر تقلید از ایشان در تمام مسائل باقی بماند و اجازه ندارد از ما تقلید کند، مگر در مسائل مستحدثه.
 
*آیت‌الله شبیری زنجانی:
بر مقلدین آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (قدس‌سره) و هرکس ایشان را اعلم میدانست یا در صورت تساوی به فتوای ایشان -هر چند در برخی از مسائل- عمل کرده باشد، لازم است در تمام مسائل بر فتوای ایشان باقی بماند و اجازه ندارد از ما تقلید کند، مگر در مسائل مستحدثه.
 
*آیت‌الله جوادی آملی:
بر مقلدین آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (قدس‌سره) و هرکس ایشان را اعلم میدانست بقای بر تقلید از ایشان احتیاطاً واجب است و اجازه ندارد از ما تقلید کند، مگر در مسائل مستحدثه.
 
*آیت‌الله وحید خراسانی:
بر مقلدین آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (قدس‌سره) و هرکس ایشان را اعلم میدانست و حتی مکلّفینی که وظيفه آنها تقليد از ایشان بوده، واجب است به فتوای ایشان عمل کنند و اجازه ندارد از ما تقلید کند، مگر در مسائل مستحدثه. چه در زمان حيات ایشان التزام به عمل به فتوای ایشان داشته يا نداشته باشد و چه عمل به فتوای ایشان كرده يا نكرده باشد و چه فتوای ایشان را ياد گرفته يا ياد نگرفته باشد.
 
سپاه جزئیات موج دهم عملیات وعده صادق ۴ را اعلام‌کرد
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۰:۴۵

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۹ عملیات وعده صادق ۴ با بیان اینکه "موج دهم عملیات وعده صادق ۴ با مانور موشک‌های خیبر درهای عظیم آتش را به سرزمین‌های اشغالی باز کرد" هشدار داد: به ساکنان سرزمین‌های اشغالی توصیه می کنیم از اطراف پایگاه‌های نظامی، مراکز امنیتی و دولتی فاصله بگیرند و فورا سرزمین‌های اشغالی را ترک کنند.
 در این اطلاعیه آمده است: موج دهم عملیات وعده صادق ۴ با مانور موشک‌های خیبر درهای عظیم آتش را به سرزمین‌های اشغالی باز کرد.
 حمله هدفمند به پردیس حکومتی رژیم صهیونیستی در تل آویو، حمله به مراکز نظامی و امنیتی حیفا و حمله به قدس شرقی بخشی از اهداف موج دهم بوده‌اند.
پیشتر نسبت به برنامه توسعه حملات به پایگاه‌ها و سرزمین‌های اشغالی دشمنان متجاوز هشدار و اعلام کرده بودیم هرگز صداهای آژیر در اسرائيل قطع نخواهند شد.
اکنون به ساکنان سرزمین‌های اشغالی توصیه می کنیم از اطراف پایگاه‌های نظامی، مراکز امنیتی و دولتی فاصله بگیرند و فورا سرزمین‌های اشغالی را ترک کنند.
حمله به ۳ بیمارستان در تهران و یک مرکز درمانی در اهواز
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۰:۳۸
 عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس،محمدجمالیان درباره حمله و تجاوز رژیم صهیونیستی به بیمارستان‌ها و مراکز دولتی گفت: آنچه در این دو روز جنگ شاهد بودیم این بود که متأسفانه برخلاف تمامی قوانین بین‌المللی و اصول بشردوستانه و اخلاق‌مدارانه، مراکز درمانی ما هدف حمله وحشیانه دشمن قرار گرفت.
 
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در پایتخت، سه بیمارستان‌ها  که حتی دو مورد از آن‌ها هم خصوصی بودند، آسیب دیدند که بلافاصله از بیماران آن‌ها، افرادی که وضعیت عمومی بهتری داشتند، خودشان محل را ترک کردند و تعدادی هم که در بخش‌های ویژه بستری بودند، شب گذشته با آمبولانس‌ها به سایر بیمارستان‌ها منتقل شدند و تقریباً بیمارستان‌ها تخلیه شدند.
 
وی ادامه داد: به‌جز تهران، در اهواز هم یکی از بیمارستان‌های ما متأسفانه مورد حمله قرار گرفت که در آن مرکز هم حدود ۲۳ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری بودند و شب گذشته توسط آمبولانس‌ها به سایر بیمارستان‌ها منتقل شدند و سایر بیماران که در بخش‌های داخلی، جراحی و دیگر بخش‌ها حضور داشتند هم به دیگر مراکز درمانی انتقال یافتند.
 
این عضو کمیسیون بهداشت مجلس یادآور شد: علاوه بر مراکز درمانی، سه پایگاه اورژانس ما در چابهار، همدان و سراب هم متأسفانه مورد حمله قرار گرفتند. دو نفر از تکنسین‌های اورژانس مجروح شدند که هم‌اکنون در بیمارستان تحت درمان هستند.
 
جمالیان تاکید کرد: متأسفانه اینبار مشاهده می‌کنیم که هم مراکز اورژانس که مراکز خدماتی هستند و هم مراکز درمانی، چه دولتی و چه خصوصی، مورد حمله قرار گرفته‌اند که منجر به تخلیه شده است. امیدواریم سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی شاهد این جنایات باشند؛ این موارد مستندسازی شده و قطعاً پیگیری خواهد شد.
شهدای آذربایجان‌شرقی به ۲۷ نفر رسید
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۰:۲۴

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

مدیر کل مدیریت بحران آذربایجان شرقی اعلام کرد: تعداد شهدای ۲ روز گذشته اسرائیل و امریکا به استان به ۲۷ نفر رسیده است.
 روز گذشته در اثر حملات ددمنشانه به شهر مراغه ۱۵ نفر شهید شدند.

تشییع پیکر مطهر ۲۲ شهید هنگ مرزی در ایلام
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۰:۱۶

پیکر مطهر ۲۲ شهید حمله اسرائیل به هنگ مرزی مهران صبح امروز با حضور پرشور مردم در ایلام تشییع شد.‌

تعداد بازدید : 17434
کد ویدیو
شنیده شدن صدای انفجار در پردیس
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۹:۴۸

هم اکنون/شنیده شدن صدای انفجار در پردیس

یزد و اصفهان نیز مورد حمله هوایی قرار گرفتند
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۹:۴۰

یزد و اصفهان نیز مورد حمله هوایی قرار گرفتند

شهادت 3 نفر در حملات صبح امروز دشمن به سنندج
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۹:۳۹
 شهر سنندج هدف حملات موشکی دشمن قرار گرفت و چند منزل مسکونی در کنار کلانتری سنندج تخریب شدند.
در این جنایت حداقل 3 نفر از مردم به شهادت رسیده و چند نفر دیگر نیز رخمی شدند.
در حملۀ شب گذشته به شهر کامیان نیز  ۲ از مردم عادی به شهادت رسیدند.
فرماندار سنندج: نقاطی که مورد حمله قرار گرفتند در میان بافت مسکونی و پرتراکم شهر هستند و به همین دلیل احتمال افزایش شمار شهدا و زخمی ها وجود دارد.
 
تعداد بازدید : 19009
کد ویدیو
شلیک موشک از نواحی مرکزی ایران به‌سمت مواضع دشمن
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۸:۵۶

 هم‌اکنون شلیک موشک از نواحی مرکزی ایران به‌سمت مواضع دشمن

شایعه تخلیه شهر چابهار ‌تکذیب شد
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۸:۵۰
فرماندار ویژه چابهار: شایعه تخلیه شهر چابهار ‌نقشه شوم دشمن ‌ا‌ست؛ مردم ‌چابهار مانند همیشه در شرایط عادی به زندگی روزمره خود مشغولند.
 
انتشار برخی اخبار درباره تخلیه احتمالی چابهار، اقدامی در راستای ایجاد نگرانی در میان مردم است و هیچ تصمیم یا دستوری در این خصوص وجود ندارد.
اعتراف یکی از منتقدین رهبر شهید انقلاب به تهمت‌های ناروا به ایشان
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۸:۴۷

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

شهادت ۲ سرباز کهگیلویه و بویراحمدی در بندرعباس
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۸:۴۳
 
 
در ادامه حملات تروریستی آمریکایی صهیونی صورت گرفته به بندرعباس، دو سرباز نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فیض شهادت نائل آمدند. این دو شهید والامقام، از فرزندان شهرستان گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد بودند که در حال انجام مأموریت در بندرعباس به شهادت رسیدند.
 
شهید «امیررضا الله‌دادی» از اهالی روستای سربیشه و شهید «محمدرضا صالح‌نژاد» از منطقه خیرآباد گچساران، در پی این حملات دشمن، جان خود را در راه دفاع از میهن اسلامی فدا کردند.
لاریجانی: ما هیچ گونه مذاکره‌ای با آمریکا نخواهیم داشت
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۸:۳۳

 پیشتر الجزیره به نقل از وال استریت ژورنال مدعی شده بود که دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران تلاش‌های جدیدی را برای از سرگیری مذاکرات با واشنگتن آغاز کرده است.

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

انهدام پهپاد ام کیو۹ در اصفهان
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۸:۲۷

روابط‌عمومی سپاه صاحب الزمان اصفهان: یک فروند پهپاد پیشرفته ام کیو ۹ (MQ9) آمریکایی توسط سامانه یکپارچه پدافندی کشور در آسمان اصفهان مورد رهگیری و منهدم شد. 

صدای انفجار در برخی مناطق در شرق پایتخت
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۷:۴۹

صدای انفجار در برخی مناطق در شرق پایتخت

دیوارنگاره رهبر شهید رونمایی شد
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۷:۰۳

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

دیوارنگاره رهبر شهید در پی شهادت رهبر معظم انقلاب در میدان ولیعصر تهران رونمایی شد. دیوارنگاره رهبر شهید در پی شهادت رهبر معظم انقلاب در میدان ولیعصر تهران رونمایی شد.

تصاویر جدید از تونل پهپادی سپاه و شلیک به‌سمت پایگاه‌های آمریکا
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۶:۲۸

تصاویر جدید از تونل پهپادی سپاه و شلیک به‌سمت پایگاه‌های آمریکا منتشر شد.

تعداد بازدید : 27716
کد ویدیو
شنیده شدن صدای چند انفجار شدید در اطراف کرج
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۶:۲۲

 شنیده شدن صدای چند انفجار شدید در غرب تهران و اطراف کرج

رضا پهلوی: دلم برای ۳ سرباز کشته شده آمریکایی سوخت!
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۵:۳۶

در حالیکه آموزش و پرورش گفته، ۱۷۰ دانش‌آموز و معلم ایرانی شهید شدند و صدها دانش آموز مظلوم دختر در میناب و تعدادی از ایرانیان مظلوم بر اثر حملات آمریکا شهید شدند، کشته شدن ۳ سرباز آمریکایی را تسلیت می گوید و دم از ایران و حمایت از مردم ایران می زنند.

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

هم‌اکنون صدای انفجار در برخی مناطق تهران
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۵:۳۵

 هم‌اکنون صدای انفجار در برخی مناطق مرکزی و غرب تهران شنیده شد.

شهادت تعدای از هموطنان در شهر قم
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۵:۳۴

استاندار قم گفت: استان و شهر قم نیز از حملات دشمنان مصون نبوده و تعدادی از عزیزان‌مان در این استان نیز درپی این حملات به شهادت رسیده‌اند.

هرگونه دستور مبنی بر تخلیه شهر بندرعباس تکذیب شد
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۵:۳۳
روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
استانداری هرمزگان روز دوشنبه با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: هیچ دستوری مبنی بر تخلیه بندرعباس صادر نشده است.
 
در این اطلاعیه آمده است: به اطلاع مردم شریف بندرعباس می‌رساند؛ طی ساعت‌های گذشته هیچ گونه دستور یا اطلاعیه‌ای مبنی بر لزوم تخلیه شهر بندرعباس یا محلات آن صادر نشده است و این شایعات قویا تکذیب می‌گردد.
 
در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است: هدف انتشار چنین شایعاتی بر هم زدن امنیت روانی، نظم شهر و ایجاد فرصت برای سو استفاده سودجویان است از این رو تأکید می‌شود مردم به شایعات توجهی نداشته باشند و اخبار و اطلاعیه‌ها را تنها از منابع رسمی دنبال کنند.
 
استانداری هرمزگان از مردم درخواست کرد هر گونه مورد مشکوک مبنی بر انتشار این خبر را به نهادهای امنیتی و انتظامی با شماره‌های ۱۱۴، ۱۱۳ و ۱۱۰ گزارش کنند.
تصاویری از وضعیت بیمارستان گاندی تهران پس‌از تجاوز آمریکایی-صهیونی
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۵:۰۷
تعداد بازدید : 27849
کد ویدیو
شهادت ۱۷۰ دانش‌آموز و معلم در حملات آمریکا و صهیونی
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۴:۳۰

آموزش‌وپرورش: تاکنون ۱۷۰ دانش‌آموز و معلم در حملات آمریکا و صهیونی شهید شده‌اند.

حداقل ۲۰ شهید در حملات تروریست‌های صهیون به میدان نیلوفر
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۴:۰۳

 حداقل ۲۰ شهید در حملات تروریست‌های صهیون به میدان نیلوفر 
گزارش مهر از تخریب خانه‌های مسکونی و مغازه‌های کسبه در پی حملات آمریکایی-صهیونی در محله خیابان عشقیار میدان نیلوفر ـ تهران

تعداد بازدید : 29776
کد ویدیو
صدای انفجار در مناطق مختلف تهران
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۳:۱۵

صدای انفجار در مناطق مختلف تهران شنیده شد

حملات تروریستی در اهواز
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۳:۱۵

حملات تروریستی در برخی مناطق اهواز

هم اکنون، انفجارهای متعدد غرب تهران
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۳:۱۲

هم اکنون، انفجارهای متعدد غرب تهران شنیده شد

دلنوشته «جمال شورجه» برای رهبر انقلاب
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۰:۴۳
روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
جمال شورجه کارگردان سینما متنی را برای شهادت رهبر انقلاب منتشر کرد.
 
در این متن که نسخه ای از آن در اختیار ایسنا قرار گرفته آمده است:
انالله و انا الیه راجعون
یا ایتهالنفس المطمءنه ارجعی الی ربک راضیه المرضیه.....
ملت شریف ایران اینجانب جمال شورجه این فقدان بزرگ را به عاشقان ولایت و به خصوص هنرمندان عاشق تسلیت عرض می کنم.
ما چشم انتظار حضرت حجت هستیم و این خسران را غمی بزرگ و امتحان الهی برای امت اسلام می دانم
مطمئن باشید، ان مع العصر یُصری
آیه قرآن که در حساب کاربری شهید شمخانی منتشر شد؛ من هنوز زنده‌ام!
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۰:۴۰
روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
 
 در حساب کاربری توئیتر شهید علی شمخانی، دبیر سابق شورای دفاع آیه ای از قرآن منتشر شده است : وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ آل عمران، آیه 169،،،، من هنوز زنده ام.
 
معنی این آیه به این شرح است: و هرگز گمان مبر آنان که در راه خدا کشته شدند مرده اند، بلکه زنده اند و نزد پروردگارشان روزی داده می شوند.
 
واکنش الیاس حضرتی به شهادت مظلومانه کودکان مدرسه شجره طیبه در میناب
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۰:۳۶

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت نوشت: شهیدان کوچک مدرسه «شجره طیبه» در میناب، در حالی که دستان کوچکشان برای علم و زندگی آماده می‌شد، بر اثر حمله بی‌رحمانه آمریکا و اسرائیل به شهادت رسیدند. این نسل بی‌گناه، نماد مظلومیت تاریخ‌اند و خونشان فریاد اقتدار ماست.

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

حمله اسرائیل و آمریکا به محله آبسردار در تهران
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۰:۳۳
 آمریکا و اسرائیل به محله آبسردار در تهران حمله کردند. حداقل 5 شهروند تهرانی به شهادت رسیدند.
روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
برگزاری دومین جلسه شورای موقت رهبری با حضور پزشکیان، اژه ای و اعرافی
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۰:۱۶

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

 دومین جلسه شورای موقت رهبری با حضور پزشکیان، اژه ای و اعرافی برگزار شد.

حمله آمریکا و اسرائیل به بازار تهران + عکس
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۰:۱۴

 دشمن آمریکایی-اسرائیلی دقایقی پیش بازار تهران را مورد حمله قرار داد.

روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود

توضیحات محسنی اژه‌ای در مورد تشکیل و فعالیت شورای موقت رهبری
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۰:۱۱
روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه در پی شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار کرد: شهادت زعیم عظیم‌الشأن مقام معظم رهبری ولی امر حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای را تبریک عرض می‌کنم خدمت همه ملت شریف، عزیز، ایران اسلامی و انقلابی و به همه مسلمانان جهان و آزادی‌خواهان.
 
 وی گفت: شهادت افتخاری است برای همه اولیای خدا، به‌خصوص برای ذریه ائمه و انبیا. حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای زندگی بسیار خوبی داشت؛ زندگی پاک، زندگی تمیز، زندگی عالمانه و زندگی هنرمندانه، و بعد از ۸۶ سال از عمر شریفشان اینگونه در راه خدا به شهادت رسیدند؛ یعنی به دست شقی‌ترین، کثیف‌ترین و جنایتکارترین افراد، یعنی آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی.
 
رئیس قوه قضائیه افزود: از خدای بزرگ می‌خواهیم این خون‌هایی که به‌ناحق ریختند، خیزشی برای حرکت مهم همه نیروهای اسلامی و انقلابی و به‌خصوص مردم عزیز کشورمان باشد که خواهد شد. مردم عزیز ما اجازه نخواهند داد این خون‌های به‌ناحق ریخته‌شده بر زمین بماند؛ این پرچم زمین نمی‌ماند. آنها خیال باطلی داشته و دارند.
 
وی ادامه داد: دو سه نکته را عرض می‌کنم؛ نخست اینکه مردم شریف‌مان همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب امام خامنه‌ای مکرر و امام بزرگوارمان رضوان‌الله تعالی علیهما می‌فرمودند، وحدت و انسجام خود را حفظ کنند و استقامت در راه خدا را بیش از پیش داشته باشند و مطمئن باشند خداوند تبارک و تعالی پاداش این انسجام و وحدت و این روحیه جهادی را خواهد داد. شهدای ما زنده‌اند، مخصوصاً امام خامنه‌ای زنده است و به لقاء خدا رفته و نزد خدا روزی می‌خورد و همه ما آرزوی‌مان همین است.
 
اژه‌ای بیان کرد: نکته دوم اینکه دشمن، دشمن است؛ تلاش می‌کند و ممکن است باز اقدامات روانی و حتی نظامی داشته باشد. مردم عزیز ما هوشیار باشند و توجه داشته باشند و این دشمن نابکار را مأیوس کنند. امام عزیز ما، مقام معظم رهبری، بارها فرمودند اگر ملت در صحنه باشد هیچ دشمنی نمی‌تواند کاری انجام دهد.
 
وی تصریح کرد: نکته بعدی اینکه مردم عزیز مطمئن باشند همه مسئولان مشغول هستند؛ شورای موقت رهبری تشکیل شده و در کمترین زمان ممکن به وظیفه خود به‌خوبی عمل خواهند کرد. همچنین سرداران شهید ما بلافاصله علمداران دیگری جایگزین‌شان خواهند شد و به این دشمن مکار و غدار خواهند فهماند که ایران اسلامی و مردم مسلمان غیور، به‌ویژه شیعیان عزیز که پیروان اباعبدالله الحسین(ع) هستند، با این اقدامات نظامی، تروریستی و جنگ روانی به هیچ وجه از پا نخواهند نشست.
 
رئیس قوه قضائیه در پایان تأکید کرد: ان‌شاءالله به فضل پروردگار و حول و قوه الهی، دشمن را سر جای خود خواهند نشاند، دشمن شکست خواهد خورد و پیروز این میدان اسلام، انقلاب و مردم ایران اسلامی هستند.
سپاه پاسداران: خون مطهر امیر سرلشکر عزیز نصیرزاده موجب تحکیم انسجام ملی است
۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۰۰:۰۹
روز سوم جنگ / آخرین اخبار مقاومت ملی ایرانیان در برابر تجاوز آمریکایی صهیونی/ بروزرسانی می شود
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای ضمن تبریک و تسلیت شهادت پرافتخار امیر سرلشکر عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تصریح کرد: مسیر ارتقای اقتدار دفاعی و تثبیت بازدارندگی هوشمند با قوت و صلابت استمرار خواهد یافت و امنیت و استقلال ایران اسلامی با اتکا به ظرفیت‌های بومی و ایمان راسخ فرزندان این سرزمین، بیش از پیش تحکیم می یابد.
 
بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پی شهادت امیر سرلشکر عزیز نصیرزاده به شرح زیر است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 
شهادت پرافتخار امیر سرلشکر عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، در پی جنایت حمله تروریستی و ددمنشانه مشترک ایالات متحده آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستیِ، جلوه‌ای دیگر از استمرار خصومت و راهبرد فشار، بی‌ثبات‌سازی و تقابل با پیشرفت و اقتدار دفاعی جمهوری اسلامی ایران را آشکار ساخت.
 
این امیر خردمند و مدیر راهبردی حوزه دفاعی، با بهره‌گیری از تجربه میدانی، دانش تخصصی و نگاه آینده‌نگر، نقش‌آفرینی مؤثری در ارتقای توان بازدارندگی، توسعه صنایع دفاعی بومی، تقویت زنجیره پشتیبانی نیروهای مسلح و تعمیق خوداتکایی راهبردی کشور ایفا نمود.
 
تلاش‌های مستمر ایشان در هوشمندسازی ظرفیت‌های دفاعی و افزایش تاب‌آوری ملی در برابر تهدیدات نوظهور، سرمایه‌ای ماندگار برای امنیت پایدار ایران اسلامی به شمار می‌رود.
 
بی‌تردید شهادت این چهره برجسته دفاعی، گرچه ضایعه‌ای سنگین برای خانواده بزرگ نیروهای مسلح و ملت شریف ایران است، اما خون مطهر او موجب تحکیم انسجام ملی، تسریع در تحقق برنامه‌های کلان دفاعی و تعمیق اراده راهبردی کشور در مسیر صیانت از منافع عالیه ملی خواهد شد. تجربه نشان داده است که اقدامات تروریستی علیه فرماندهان و مدیران مؤثر، نه‌تنها خللی در عزم ملت ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه موجب بازتولید قدرت، ابتکار و پویایی در ساختار دفاعی کشور می‌گردد.
 
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن تبریک و تسلیت این شهادت پرافتخار به محضر حضرت بقیه الله الاعظم (عج)، خانواده مکرم آن شهید والامقام، هیئت دولت، فرماندهان و آحاد نیروهای مسلح و ملت بزرگ ایران، تأکید می‌نماید مسیر ارتقای اقتدار دفاعی و تثبیت بازدارندگی هوشمند با قوت و صلابت استمرار خواهد یافت و امنیت و استقلال ایران اسلامی با اتکا به ظرفیت‌های بومی و ایمان راسخ فرزندان این سرزمین، بیش از پیش تحکیم می یابد.
 
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
۱۰ اسفند ماه ۱۴۰۴
 
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۲۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
اگر ما امروز در آسایش هستیم به خاطر تلاش شبانه روزی کسانی است که برای امنیت کشور روز و شب نمی شناسند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
عملیات صادق ۴ برای دفاع از کشور در برابر تجاوز غیرقانونی آمریکا و اسرائیل تا توقف این تجاوزگری ها باید با قدرت ادامه یابد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
یکپارچگی کشور و تمامیت ارضی کشور خط قرمز همه ایرانیان وطن پرست است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
آمریکا و اسرائیل به بیمارستان، درمانگاه، ورزشگاه، مدرسه و بازار حمله کردند و این یعنی جنایت جنگی.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
دیروز مدرسه میناب را زدند و نزدیک به ۲۰۰ کودک بی گناه را کشتند و امروز بیمارستان گاندی تهران را با همان موشک زده اند. این ها اگر جنایت جنگی نیست پس چیست؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
شایعه سازی و تبلیغات در این مورد زیاد است
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
بهترین دفاع حمله هست یک بار برای همیشه تکلیفشون رو روشن کنیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۰۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
جنگ قبلا شروع شده خوابی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
فقط بمب خوشه ای می تونه پوست از کله اسرائیل بکنه. باید قبل از انهدام موشک بمب های کوچک رو جدا کنه.
علاوه بر این ما نیاز به موشک هایی داری که بتونند مین ریزی کنند.
ترامپ جنایتکار، جنگ تازه شروع شده، کجاش رو دیدی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
چرا جنگنده از چین و روسیه خائن نرسید برای مقابله با جنگنده های اسرائیلی و آمریکا؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
ایرانیان در سراسر جهان وقت حمله است.
پاسخ ها
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
هر حرام لقمه ای بخواد ضد وطن و انقلاب اسلامی قدمی برداره به خون شهدا قسم گوشش را بزرگترین قطعه بدنش خواهیم کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
کاش من هم یک سرباز بودم و می توانستم برای مام میهن کاری بکنم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
سرباز اجنبی پایش را در ایران بگذارد
او را سوزانده و خاکسترش را در کویر لوت بر باد می دهیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
از هوا، زمین، دریا به یانکی های پست فطرت حمله کنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
آخه چرا مدارس وبیمارستانها وسالن ورزشی چررررر!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
مرجع جواهرات