ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پیام تسلیت دخترامام خمینی در پی شهادت رهبر انقلاب

دکتر زهرا مصطفوی: شهادت مظلومانه یار دیرین امام، رهبر حکیم و فرزانه انقلاب، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای ضایعه‌ای است که جز با لطف و عنایت الهی جبران نمی­ شود/ روح بلند ایشان عزتمندانه به آرزوی خود رسید
کد خبر: ۱۳۶۰۵۲۵
| |
12088 بازدید
پیام تسلیت دخترامام خمینی در پی شهادت رهبر انقلاب

به گزارش تابناک؛ در پی شهادت رهبر معظم انقلاب، فرزند امام خمینی (ره) پیام تسلیتی را صادر کرد.

متن پیام خانم دکتر زهرا مصطفوی در پی می‌آید:

انا لله و انا الیه راجعون

شهادت مظلومانه یار دیرین امام، رهبر حکیم و فرزانه انقلاب، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (قدس‌سره الشریف) برای تمام جهان اسلام و مخصوصا ملت شریف ایران، ضایعه‌ای است که جز با لطف و عنایت الهی جبران نمی­شود.

سکانداری مدبرانه کشتی انقلاب در شرائط سخت و پر تلاطم در طول سال­های طولانی، شجاعت، مقاومت و بصیرت ایشان را به جهان نشان داده و به همین جهت مورد کینه دشمنان قسم خورده اسلام و مسلمین واقع شده بود.

شهادت، مزد جهاد مخلصانه و فوزی عظیم است و امروز روح بلند ایشان عزتمندانه به آرزوی خود رسید و به ملکوت اعلی پیوست تا در جوار رحمت مخصوص خداوند منان آرام گیرد.

حفظ استقلال ایران و جمهوری اسلامی همان صراط مستقیمی است که امام ما ترسیم نمود و ایشان با اقتدار آن را ادامه داد و امروزه لازم است مسئولین جمهوری اسلامی با صلابت و حکیمانه در این راه گام بردارند.

 اینجانب با قلبی اندوهگین و چشمانی اشکبار، مراتب تسلیت و تعزیت خالصانه خود را به ساحت مقدس حضرت ولی‌عصر (عجّل‌الله تعالی فرجه الشریف)، به خانواده معزز ایشان و به ملت بزرگ ایران و امت اسلامی و آزادی خواهان جهان عرض می­کنم و از خداوند متعال برای آن شهید سعید، علو درجات و همجواری با اولیای الهی و برای ملت ایران، صبر جمیل، شکیبایی و استقامت، مسئلت دارم.

والسلام علی من اتبع الهدی

زهرا مصطفوی

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟