ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اوپک پلاس مشغول بررسی افزایش تولید نفت شد

اوپک پلاس برای اوج تقاضای تابستانی آماده می‌شوند و برای این منظور، احتمالا افزایش تولید نفت به میزان ۱۳۷ هزار بشکه در روز در آوریل ۲۰۲۶ را بررسی خواهد کرد و به توقف سه ماهه افزایش تولید پایان خواهد داد.
کد خبر: ۱۳۵۹۹۵۳
| |
443 بازدید

اوپک پلاس مشغول بررسی افزایش تولید نفت شد

به گزارش سرویس انرژی تابناک به نقل از ایسنا، این گروه پیش از این در اواخر سال ۲۰۲۵، افزایش ۱۳۷ هزار بشکه در روز را اجرا کرده بود، اما برای اجتناب از ایجاد مازاد عرضه، افزایش تولید را در سه‌ ماهه اول ۲۰۲۶ متوقف کرد.

حذف تدریجی محدودیت تولید قبلی به اعضای کلیدی مانند عربستان سعودی و امارات متحده عربی اجازه می‌دهد تا در زمانی که قیمت نفت تحت تاثیر تنش‌های ژئوپلیتیکی حمایت شده است، بخشی از سهم بازار را پس بگیرند. قیمت نفت در واکنش به افزایش حضور نظامی آمریکا در خاورمیانه، در حال افزایش بوده است و نفت برنت به بالای ۷۱ دلار در هر بشکه صعود کرده که بالاترین حد هفت ماه گذشته بوده است.

هشت تولیدکننده اوپک پلاس شامل عربستان سعودی، روسیه، امارات متحده عربی، قزاقستان، کویت، عراق، الجزایر و عمان در اول مارس (۱۰ اسفند) دیدار می‌کنند. این هشت کشور سهمیه تولید خود را از آوریل تا پایان دسامبر ۲۰۲۵، حدود ۲.۹ میلیون بشکه در روز افزایش دادند که معادل حدود سه درصد از تقاضای جهانی است و به دلیل مصرف فصلی ضعیف‌تر، افزایش‌های برنامه‌ریزی‌شده بیشتر برای ژانویه تا مارس ۲۰۲۶ را متوقف کردند.

سه منبع آگاه که نخواستند نامشان فاش شود، به رویترز گفتند که افزایش ۱۳۷ هزار بشکه در روز تولید توسط هشت عضو برای آوریل، تصمیمی احتمالی در اول مارس است. منبع چهارم گفت که توقف تولید برای آوریل نیز محتمل است.

بر اساس گزارش رویترز، افزایش ۱۳۷ هزار بشکه در روز برای آوریل، مشابه افزایش توافق شده برای ماه‌های دسامبر، نوامبر و اکتبر سال گذشته خواهد بود.

اوپک پلاس که شامل سازمان کشورهای صادرکننده نفت به علاوه روسیه و سایر متحدان است، حدود نیمی از نفت جهان را تولید می‌کند.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات