سخنگوي کميسيون انرژي خبر داد:
بررسياساسنامهشرکت نفت،اولويتکميسيونانرژي
کد خبر: ۱۳۵۸۳۷
| | 1883 بازدید
عماد حسيني بررسي اساسنامه شرکت ملي نفت را اولويت اول اين کميسيون در جلسات آتي عنوان کرد و همچنين از بررسي قانون نفت و گاز در اين کميسيون نيز خبر داد.
به گزارش خانه ملت ، "سيدعماد حسيني"سخنگوي کميسيون انرژي با اشاره به پايان بررسي برنامه پنجم توسعه، گفت: بر اساس آيين نامه مجلس و بخاطر فشردگي بررسي برنامه پنجم کميسيون انرژي و ساير کميسيون هاي تخصصي مجلس امکان برگزاري جلسات خود را نداشتند که با پايان بررسي برنامه پنجم اين نشست ها از سرگرفته خواهد شد و کميسيون انرژي نيز از ابتداي هفته بعد جلسات خود را بطور منظم برگذار خواهد کرد.
سخنگوي کميسيون انرژي افزود:درنشست هفته بعد اين کميسيون بررسي در مورد اساسنامه شرکت ملي نفت را شروع خواهيم کرد.
حسيني در ادامه با بيان اين مطلب که گزارش شور دوم قانون نفت و گاز نيز در حال آماده شدن است، گفت:بعد از اينکه فوريت قانون نفت و گاز در صحن علني مجلس به تصويب رسيد، بررسي کميسيون انرژي بر روي آن آغاز شد و اميدواريم بتوانيم در آينده اي نزديک گزارش شور دوم اين طرح را در صحن علني به نمايندگان ارائه کنيم.
نماينده مردم قروه و دهگلان در مورد ساير مسائل مطرح در کميسيون انرژي نيز گفت: اصلاح اساسنامه وزارت نفت و گاز و ارائه اساسنامه شرکت هاي ملي نفت و گاز و پتروشيمي مواردي است که سعي خواهيم کرد تا پايان امسال در مجلس شوراي اسلامي به تصويب نمايندگان برسانيم.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


