صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال حمله نظامی دولت احمدالشرع به حزب‌الله

شبکه کان نوشت: گزارش‌ها حاکی است دولت سوریه در دمشق به رهبری احمد الشرع در بحبوحه افزایش تنش‌های منطقه‌ای، احتمال اقدام نظامی علیه حزب‌الله را مطرح کرده است.
کد خبر: ۱۳۵۷۹۴۱
| |
1992 بازدید
احتمال حمله نظامی دولت احمدالشرع به حزب‌الله

به گزارش تابناک به نقل از خبرفوری؛ با وجود بهبود اخیر روابط دیپلماتیک میان دولت‌های سوریه و لبنان، یک مقام امنیتی سوری اعلام کرده است که در قبال اقدامات این گروه در دوران حکومت بشار اسد «حساب هنوز باز است». این مقام تأکید کرد دولت کنونی به‌طور فعال هرگونه تلاش حزب‌الله برای ایجاد حضور در خاک سوریه را خنثی می‌کند و بر برچیدن زیرساخت‌های باقی‌مانده این گروه در کشور تمرکز دارد.

در ادامه این مطلب آمده است: گزارش‌ها نشان می‌دهد تنش‌ها پس از آن شدت گرفت که دمشق، حزب‌الله را به دست داشتن در حمله راکتی به محله المزه متهم کرد. همچنین یک منبع سوری گفت اندکی پیش از سقوط حکومت اسد، نیرو‌های حزب‌الله مقدار قابل توجهی سلاح راهبردی را از القصیر تصرف کرده و به دره بقاع در خاک لبنان منتقل کردند.

در لبنان نگرانی فزاینده‌ای وجود دارد که سوریه ممکن است از یک رویارویی گسترده‌تر میان ایالات متحده و ایران بهره‌برداری کرده و اقدام قاطعی علیه این گروه انجام دهد. منابع نزدیک به دولت سوریه فضای کنونی را «فرصتی واقعی» برای تأمین امنیت مرز‌های ملی و حذف تهدید [ادعایی]ناشی از فعالیت‌های فرامرزی حزب‌الله توصیف می‌کنند.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات