صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

لهستان به شورای صلح غزه ملحق نمی‌شود

«دونالد تاسک» نخست‌وزیر لهستان، روز چهارشنبه پیوستن کشورش به «شورای صلح غزه» مورد حمایت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا را رد کرد.
کد خبر: ۱۳۵۷۰۱۳
| |
408 بازدید
لهستان به شورای صلح غزه ملحق نمی‌شود

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری «آناتولی»، تاسک در نشست دولت گفت: «با توجه به برخی تردیدهای ملی درباره ساختار این شورا، لهستان در این شرایط به کار شورای صلح نخواهد پیوست اما آن را مورد ارزیابی قرار خواهد داد.»

«کارول ناوروتسکی» رئیس‌جمهور لهستان در مراسم امضای منشور تاسیس این شورا حضور داشت اما با اشاره به لزوم تایید دولت، از امضای آن خودداری کرد.

در تاریخ ۲۲ ژانویه، نمایندگان ۱۹ کشور در حاشیه مجمع جهانی اقتصاد در داووس منشور «شورای صلح» را امضا کردند.

این شورا در چارچوب تلاش‌ها برای حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اوضاع در نوار غزه ایجاد شده است. واشنگتن اعلام کرده که از آن زمان کشورهای بیشتری نیز به این ابتکار پیوسته‌اند.

نخستین نشست این شورا قرار است ۱۹ فوریه در واشنگتن برگزار شود و انتظار می‌رود در سطح رهبران کشورهایی باشد که از سوی دولت ترامپ برای مشارکت در این سازوکار دعوت شده‌اند.

موضوع اصلی این نشست، جمع‌آوری کمک‌های مالی برای بازسازی نوار غزه خواهد بود.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات