صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

فوتسال ایران حریف عربستان را در هم کوبید

تیم ملی فوتسال ایران با برتری مقابل عربستان به یک چهارم جام ملت‌های آسیا رسید.
کد خبر: ۱۳۵۴۵۸۹
| |
2617 بازدید

فوتسال ایران حریف عربستان را در هم کوبید

تیم ملی فوتسال ایران از ساعت ۹:۳۰ امروز(جمعه) دومین بازی خود را در گروه D جام ملت‌های ۲۰۲۶ آسیا در سالن بین‌المللی ولودروم جاکارتا مقابل عربستان برگزار کرد.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ این مسابقه در نهایت با برتری ۲ بر صفر ملی‌پوشان کشورمان همراه شد تا با توجه به پیروزی ۴ بر یک در بازی اول، با ۶ امتیاز صدرنشینی را حفظ کرده و صعودش را به یک چهارم نهایی قطعی کنند.

تیم آندره پلازا آلوارز اسپانیایی هم پس از شکست ۳ بر صفر در بازی اول خود مقابل افغانستان، با شکست در دیدار امروز دیگر شانسی برای صعود ندارد.

شاگردان وحید شمسایی در نیمه اول بازی نتوانستند گلی را وارد دروازه حریف کنند و بارها ضربات‌شان با واکنش‌های دروازه‌بان سعودی‌ها دفع شد اما در ثانیه صفر این نیمه بهروز عظیمی موفق به گلزنی شد که این گل به دلیل پایان رسیدن وقت، مردود شد.

ایران سرانجام در فاصله ۱۱:۰۵ دقیقه مانده به اتمام بازی، با ضربه سر امیرحسین غلامی روی ارسال کرنر مسلم اولادقباد به گل رسید.   

گل دوم ایران هم در فاصله ۵:۵۱ دقیقه تا پایان بازی از مقابل دروازه این تیم با ضربه باقر محمدی، دروازه‌بان کشورمان وارد دروازه شد‌. در شرایطی که آندره پلازا حتی دقایقی پیش از گل اول تیم ایران رو به استفاده از سیستم پاور پلی آورده بود.

باقر محمدی هم در این مسابقه جدا از به ثمر رساندن گل دوم، بارها با واکنش‌های خود مانع گلزنی عربستان شد تا نقش ویژه‌ای در صعود ایران داشته باشد.
داور اول: پورنارونگ جرایرود(تایلند)
داور دوم: ترونگ کوک دونگ(ویتنام)
داور سوم: آندرو بست(استرالیا)
داور چهارم: سوباسا اویا(ژاپن)
وقت نگه‌دار: سهراب ستاراف(ازبکستان)
کارت زرد: حسین طیبی از ایران/ حمود الدهان از عربستان 
گل: امیرحسین غلامی و باقر محمدی برای ایران
 

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات