صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ملی گلد موبایل خبر

آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور

جانشین پلیس راه فراجا از بارش برف و باران در برخی محورهای شرق و جنوب کشور و ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه‌های ورودی پایتخت خبر داد.
کد خبر: ۱۳۵۳۸۳۱
| |
1138 بازدید
آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، با اعلام آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور امروز دوشنبه گفت: در حال حاضر بارش برف و باران در برخی از محور‌های استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی گزارش شده است.

وی افزود: از نظر وضعیت ترافیکی، تردد در آزادراه قزوین–کرج حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا پل فردیس، آزادراه کرج–تهران از پل فردیس تا پل کلاک و محدوده گرمدره، آزادراه ساوه–تهران در محدوده‌های نسیم‌شهر و احمدآباد مستوفی و همچنین محور شهریار–تهران از میدان معادن تا شهرقدس به‌صورت نیمه‌سنگین جریان دارد.

جانشین پلیس راه فراجا با اشاره به محور‌های مسدود شریانی اظهار کرد: محور‌های ایرانخواه–سقز، خلخال–اسالم، لنگه–خمیر و دلگان–زهکلوت به دلیل شرایط نامناسب جوی و ایمنی مسدود است.

سرهنگ محبی ادامه داد: همچنین محور‌های غیرشریانی پونل–خلخال، جدید هشتگرد–طالقان و دندی–تخت سلیمان نیز تا اطلاع ثانوی مسدود اعلام شده‌اند.

وی درباره محور‌های دارای انسداد فصلی گفت: محور گنجنامه–تویسرکان، محور سروآباد–پاوه (گردنه تته) و محور سی‌سخت–پادنا در مسیر رفت و برگشت به‌دلیل شرایط فصلی امکان تردد ندارند.

جانشین پلیس راه فراجا در پایان از رانندگان خواست پیش از آغاز سفر از آخرین وضعیت راه‌ها اطلاع کسب کرده، تجهیزات ایمنی و زمستانی به‌ویژه زنجیرچرخ را به همراه داشته باشند و در صورت نیاز با سامانه راهور ۱۲۰ مرکز اطلاعات راه‌ها تماس بگیرند.

ملی گلد موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات