ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مداحی‌های قدیمی: قمربنی‌هاشم دخیل یا ابالفضل؛ سال ۱۳۸۳

شب چهارم شعبان که هیات‌های ایرانی مجلس میلاد حضرت ابالفضل العباس (ع) را برگزار می‌کنند، در سال ۱۳۸۳ در حسینیه پیروان حضرت مهدی (عج) با سرودها و سبک‌های جدید طاهری همراه بود.
کد خبر: ۱۳۵۲۹۹۵
| |
1901 بازدید

مداحی‌های قدیمی: قمربنی‌هاشم دخیل یا ابالفضل؛ سال ۱۳۸۳

به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، هیات مکتب‌الزهرا (س) که توسط جمعی از رزمندگان تهرانی پس از جنگ در جنوب تهران تاسیس شده بود، ابتدا در حسینیه مرحوم پنجه‌چی برگزار می‌شد. مداح هیات هم حاج‌محمدرضا طاهری بود که این‌روزها به‌عنوان یک‌پیرغلام اهل بیت شناخته می‌شود. اما طاهری آن‌روزها در دوران جوانی به سر می‌برد و بسیاری از جوانان تهران برای حضور در جلساتی که او مدیحه‌سرایی یا مرثیه‌خوانی می‌کرد، به حسینیه پنبه‌چی می‌رفتند.

برگزاری جلسات هیات مکتب‌الزهرا از سال ۱۳۸۳ به حسینیه پیروان حضرت مهدی (عج) در نزدیکی میدان خراسان منتقل شد و تا سال ۱۳۹۵ در آن‌جا ادامه پیدا کرد.

شب چهارم شعبان که هیات‌های ایرانی مجلس میلاد حضرت ابالفضل العباس (ع) را برگزار می‌کنند، در سال ۱۳۸۳ در حسینیه پیروان حضرت مهدی (عج) با سرودها و سبک‌های جدید طاهری همراه بود. او در این‌شب سرود جدیدی خواند که در مطلبی که در ادامه می‌آید، آن را می‌شنویم.

دیروز به‌مناسبت سالروز میلاد امام حسین (ع) این‌مداحی قدیمی را از حاج‌محمود کریمی منتشر کردیم؛

* «مداحی‌های قدیمی: حب الحسین اجننی؛ شعبان ۱۳۷۸»

در ادامه سرودی را که حاج‌محمدرضا طاهری در سال ۱۳۸۳ به مناسبت میلاد حضرت عباس (ع) خوانده می‌شنویم:

تعداد بازدید : 247
کد ویدیو
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار