صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

افشاگری هاکان‌فیدان ازنقش موساد دراعتراضات ایران

وزیر امور خارجه ترکیه با اشاره به تلاش اسرائیل برای تغییر ماهیت اعتراضات ایران، بر همبستگی آنکارا و تهران در مبارزه با تروریسم تأکید کرد.
کد خبر: ۱۳۵۲۳۵۹
| |
10424 بازدید
|
۴

افشاگری هاکان‌فیدان ازنقش موساد دراعتراضات ایران

هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه، در حاشیه نشست سالانه با خبرنگاران ترکیه‌ای و بین‌المللی که در شهر استانبول برگزار شد، درباره تحولات اخیر در ایران و دخالت کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی در امور داخلی ایران،  گفت: «موساد به‌طور آشکار در تحولات اخیر ایران دخالت می‌کند و این موضوع را خودشان به هیچ عنوان انکار نمی‌کنند. ما شاهد تلاش اسرائیل برای تغییر ماهیت اعتراضات در ایران بودیم. اما با همه این‌ها امیدواریم دولت ایران چالش‌های داخلی را به زودی حل کند و به عناصر خارجی اجازه مداخله در مسائل داخلی‌اش را ندهد.»

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ فیدان در ادامه به همکاری ایران و ترکیه در مبارزه با تروریسم و نوع همکاری آنکارا با تهران در صورت ورود گروه‌های تروریستی از شمال غرب ایران برای برهم زدن امنیت ملی اشاره کرد و افزود: «ما در مبارزه با تهدید تروریسم همیشه در همبستگی کامل با ایران بوده‌ایم و این همبستگی ادامه خواهد داشت. ان‌شاءالله امنیت ایران هیچ‌گاه به چنین مرحله‌ای نرسد.»

وزیر امور خارجه ترکیه در خصوص موضع آنکارا در برابر تهدیدات آمریکا علیه ایران و نوع سیاست آنکارا با توجه به حمایت ترکیه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه از ایران تأکید کرد: «از نظر ما، بهترین مسیر برای حل تنش‌ها، قطعاً مذاکره و مسیر دیپلماسی است. ما به آمریکا نیز می‌گوییم که راه‌حل قطعی نه جنگ و حمله نظامی، بلکه مذاکره است. تلاش ما نیز در راستای ایجاد مسیر گفتگو میان طرفین است.»

اخیراً به علت برخی مشکلات معیشتی و فشارهای اقتصادی در برخی شهرهای ایران تظاهرات مسالمت‌آمیزی برگزار شد، اما خیلی زود تروریست‌های مسلح و اغتشاشگران این اعتراضات قانونی و به‌حق مردم را به سمت خشونت شدید و ضربه به اماکن عمومی و شخصی مردم کشاندند.

ولیعهد خودخوانده پهلوی که در دوره جدید فعالیت خود در فضای سیاسی ایران به دنبال عادی‌سازی وطن‌فروشی و نابودسازی ساختارهای جامعه ایران به نفع آمریکا و رژیم صهیونیستی است با صدور فراخوان‌های تفرقه‌افکنانه از عوامل اصلی تحریک اعتراض‌های مسالمت‌آمیز به سمت خشونت‌های کور بود.

اما باوجود برنامه‌ریزی گسترده رژیم صهیونیستی و مزدوران آن، خصوصاً رضا پهلوی برای به آشوب کشاندن ایران و ایجاد ناامنی گسترده به منظور مقدمه چینی برای زمینه یک حمله نظامی دیگر، این پروژه در نطفه شکست خورد.

در روزهای گذشته برخی از هسته‌های مرتبط با جریانات تروریستی و خشونت طلب در نقاط مختلف کشور اقدام به حمله به اموال عمومی و سلب آسایش و مصادره اعتراضات به حق مردم کردند که باوجود ناچیز بودن این افراد و عدم استقبال جامعه از فراخوان‌های آنها برای اغتشاش و آشوب، در رسانه‌های غربی و خصوصاً صهیونیستی، با حمایت گسترده و بزرگنمایی‌های قابل توجه و اغراق آمیزی مواجه شد؛ اغراق‌های متوهمانه که باعث اعتراض برخی از تحلیل‌گران صهیونیستی از جمله «ایهود یاعاری» هم شد.

دوشنبه گذشته نیز مردم ایران در تهران و شهرهای دیگر با حضور گسترده و شکوهمند خود ضمن حمایت گسترده و پرشور از جمهوری اسلامی و رهبر انقلاب، تحرکات اغتشاشگران و تروریست‌های مسلح تحت حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۸
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۸
این هاکان فیدان از کسانی هست که میخواد سر به تن ما نباشه!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۸
اینا که پشت پرده با اسرائیلیها دل میدن قلوه میگیرن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۸
آفرین خاقان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۸
از طریق اینترپل رضا پهلوی رو بگیرید و محاکمه کنید
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات