صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
وقتی مسئولین هم از برنامه‌ها خبر ندارند

شب زنده‌داری در فرودگاه عمان !

اطلاع رسانی در بازي‌هاي آسيايي ساحلي ذر عمان تا حدی ضعیف است که کاروان فوتبال از رسیدن به مراسم قرعه کشی بازماند.
کد خبر: ۱۳۴۹۳۳
| |
3816 بازدید

 اولین کاروان اعزامی از ایران به کشور عمان و حضور در بازي‌هاي آسيايي ساحلي برای رسیدن به این کشور با مشکلاتی روبرو شد.

ایلنا: پس از رسیدن به فرورگاه مسقط، کاروان ایران خبردار شد كه هتل خبرنگاران و اعضای تیم ملی و داوران متفاوت است و هر کدام باید در هتلی مجزا ساکن شوند. اولین گروه، اعضای تیم ملی به اضافه داوران و خبرنگاران که پس از مدت زمان طولانی پرواز مدتی هم در فرودگاه سردرگم بودند، به هتلی منتقل شدند که پذیرش هتل هیچ اطلاعی از چگونگی و تعداد این کاروان نداشت و به گفته او قرار بود 11 صبح روز بعد جزئیات کار در اختیار او گذاشته شود. روز بعد خبرنگاران و داور از این گروه جدا شده و به هتل های خود منتقل شدند. بعداً مشخص شد که مسئولان اجرایی ورزش تا روشن شدن هوا در فرودگاه منتظر مشخص شدن شرایط بودند.

همچنین اطلاع رسانی برای این بازی ها و برنامه های آن هم برای خود کاروان و هم برای مردم ایران و حتی عمان بسیار ضعیف بوده است، تا حدی که کاروان فوتبال از رسیدن به مراسم قرعه کشی بازماند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟