میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وضعیت فعالیت مدارس و ادارات ایلام در روز سه شنبه

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استان ایلام از تأخیر دو ساعته فعالیت کلیه ادارات و بانک‌ها و فعالیت غیرحضوری مدارس و مراکز آموزشی این استان در روز سه‌شنبه (۹ دی) به دلیل پیش‌بینی بارش برف و یخبندان خبر داد.
کد خبر: ۱۳۴۸۷۲۳
| |
391 بازدید
وضعیت فعالیت مدارس و ادارات ایلام در روز سه شنبه

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی استانداری ایلام در شامگاه دوشنبه ۸ دی، علی‌محمد پاکدل‌نژاد با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی بارش برف، برودت و افت محسوس دمای هوا، یخبندان، لغزندگی معابر و افزایش مصرف حامل‌های انرژی، با پیشنهاد اعضای ستاد مدیریت بحران استان و با موافقت استاندار محترم ایلام، تمام بانک‌ها، بیمه‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان به جز دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی، فردا (سه‌شنبه) با ۲ ساعت تأخیر (ساعت ۱۰ صبح) فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

وی با بیان اینکه مادران شاغل دارای کودک زیر ۶ سال به صورت دورکار و مادران دارای کودک دبستانی با موافقت مدیر ذی‌ربط به صورت دورکار فعالیت خواهند نمود، بیان کرد: کلیه مراکز آموزشی، دانشگاه‌ها و مدارس استان در این روز به‌صورت غیرحضوری فعالیت می‌کنند اما امتحانات نهایی مطابق برنامه از پیش اعلام شده آموزش و پرورش در موعد مقرر و بدون تغییر به‌صورت حضوری برگزار می‌شود.

وی با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی، گفت: شدت بارش‌ها از بامداد فردا افزایش می‌یابد و در مناطق سردسیر به شکل برف و در نواحی گرمسیر به صورت باران خواهد بود.

پاکدل‌نژاد نسبت به احتمال بالای یخبندان، کولاک، مه و لغزندگی جاده‌ها به ویژه در گردنه‌ها و مسیرهای کوهستانی در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هشدار داد و افزود: اداره‌کل راهداری استان در آمادگی کامل است و در صورت لزوم، محدودیت‌ها یا مسدودی برخی محورها با تصمیم پلیس راه اعمال خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری ایلام با درخواست از مردم برای پرهیز از سفرهای غیرضروری، تأکید کرد: در صورت اجبار به سفر، حتماً از سالم بودن وسیله نقلیه، همراه داشتن زنجیرچرخ، آذوقه و تجهیزات کافی اطمینان حاصل شود.

وی با هشدار نسبت به رفتارهای خطرآفرین برخی از شهروندان در شرایط برفی، بیان کرد: متأسفانه در تجربیات گذشته شاهد بودیم که برخی از شهروندان برای تفریح و گشت‌وگذار در هوای برفی، بدون تجهیزات کافی و بدون رعایت نکات ایمنی به حاشیه جاده‌های اصلی، جنگل‌های بلوط، ارتفاعات و یا مناطق خطرناک مراجعه می‌کنند.

وی از مردم درخواست کرد: از پارک خودرو در حاشیه راه‌ها که به ایجاد راه‌بندان و مخاطره می‌انجامد و همچنین از هرگونه رفتار پرخطر در این شرایط جوی خودداری کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری ایلام با تاکید بر اینکه پلیس راه از تردد خودروهای فاقد زنجیرچرخ در گردنه‌های برفگیر جلوگیری می‌کند، خاطرنشان کرد: امیدواریم با رعایت توصیه‌ها و همکاری مردم، این سامانه بارشی بدون تلفات انسانی و خسارات مالی پشت سر گذاشته شود و از بارش‌های الهی با سلامت کامل بهره‌مند شویم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات