صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

بازداشت عامل اقدامات ضدامنیتی در قرچک

دادستانی قرچک در استان تهران اعلام کرد که یک فرد متهم به انجام اقدامات ضد امنیتی و وابسته به جریان‌ها و گروهک‌های خارج‌نشین، با تلاش نیروهای اطلاعاتی سپاه پاسداران بازداشت شد.
کد خبر: ۱۳۴۷۵۱۰
| |
7966 بازدید
بازداشت عامل اقدامات ضدامنیتی در قرچک

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ دادستانی قرچک در استان تهران اعلام کرد که یک فرد متهم به انجام اقدامات ضد امنیتی و وابسته به جریان‌ها و گروهک‌های خارج‌نشین، با تلاش نیرو‌های اطلاعاتی سپاه پاسداران بازداشت شده است.

در بیانیه رسمی دادستانی قرچک آمده است: با تلاش و اشراف اطلاعاتی پاسداران گمنام امام زمان (عج) در معاونت اطلاعات سپاه شهرستان، یک نفر از عناصر ناامن‌ساز وابسته به جریانات و گروهک‌های خارج‌نشین که اقدامات ضد امنیتی در سطح شهرستان انجام می‌داد، شناسایی و بازداشت شد.

دادستانی قرچک تأکید کرده است: امنیت کشور خط قرمز قوه قضائیه است و امروز امنیت کشور را مرهون الطاف الهی، عنایات اهل بیت (ع) و زحمات شبانه‌روزی و بی‌منت سربازان جان بر کف انقلاب اسلامی و حضرت صاحب الزمان (ارواحنا فداه) هستیم.

جزئیات بیشتری از هویت متهم، نوع اقدامات ضد امنیتی یا گروهک‌های مرتبط منتشر نشده است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات