میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مطهری خواستار سند شد، فیاض به دادگاه حواله داد

فیاض تأکید کرد این ادعا حاصل نقل قول یکی از دوستان بوده و خودش سندی در اختیار ندارد.
کد خبر: ۱۳۴۰۱۷۰
| |
1109 بازدید

مطهری خواستار سند شد، فیاض به دادگاه حواله داد

به گزارش سرویس سیاسی تابناک؛ در پی اظهارات اخیر علی مطهری مبنی بر ضرورت ارائه مستندات درباره ادعای «۳۷ نامه شهید مطهری به شاه»، ابراهیم فیاض در گفتگو با خبرنگار «تابناک» گفت:«من اصلاً نمیدانم این چی بوده کجا پخش شده و چه کسی پخش کرده. یکی از دوستانم که مسئول جایی بوده، این را به من گفته بود و من فقط نقل قول کردم.»

او افزود: «الان هم که آقای علی مطهری گفته‌اند نامه‌ها باید ارائه شود یا در دادگاه مطرح گردد، من آماده‌ام در همان دادگاه توضیح بدهم. دیگر صحبتی درباره این موضوع در رسانه‌ها نخواهم کرد.»

پیش‌تر ابراهیم فیاض، استاد مردم‌شناسی دانشگاه تهران در گفتگو با یک رسانه طی اظهاراتی جنجالی مدعی شد که شهید مطهری پیش از انقلاب چهره‌ای انقلابی نبوده و حتی در مقطعی به‌عنوان «آخوند طرفدار شاه» شناخته می‌شده است.

او با اشاره به ۳۷ نامه منتسب به مطهری خطاب به محمدرضاشاه پهلوی با عنوان «اعلی‌حضرت»، گفته است: مطهری تا پیش از سفر به پاریس و دیدار با امام خمینی، گرایش انقلابی نداشت که واکنش تند علی مطهری را برانگیخت.

گفتنی است علی مطهری به خبرنگار تابناک گفت: به زودی جوابیه ای منتشر خواهد کرد.

 

مطهری خواستار سند شد، فیاض به دادگاه حواله داد

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت