میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انفجار در ساختمان دیوان عالی پاکستان

در اثر انفجار یک کپسول گاز در ساختمان دیوان عالی پاکستان دستکم ۱۲ نفر زخمی شدند.
کد خبر: ۱۳۳۸۲۴۸
| |
930 بازدید
انفجار در ساختمان دیوان عالی پاکستان

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ در پی وقوع این انفجار که در زیرزمین کافه تریا رخ داد، وکلا و کارمندان دیوان عالی به سرعت ساختمان را ترک کردند و زخمی‌ها به بیمارستان منتقل شدند.

به نوشته روزنامه تایمز آو ایندیا، ویدیو‌هایی که شاهدان عینی به اشتراک گذاشتند، خساراتی را به ساختمان دیوان عالی نشان می‌داد. با این حال، این خسارات برای انفجار سیلندر قابل توجه به نظر می‌رسد.

به گزارش اکسپرس تریبون، «معلی نصیر رضوی» بازرس کل اسلام آباد گفت نشت گاز در کافه تریای زیرزمین برای چند روز ادامه داشته است. این انفجار در حالی رخ داد که کولر گازی در حال تعمیر بود. طبق گزارش‌ها، تکنسین‌های کولر گازی که با این دستگاه کار می‌کردند، بیشترین آسیب را دیده‌اند.

گروه خنثی‌سازی بمب نیز برای انجام تحقیقات و جمع‌آوری شواهد برای رد علل دیگر و ارزیابی تاثیر ساختاری در محل حضور دارند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت