حمایت دنیامالی از قالیباف در برابر انتقادات اصلاح‌طلبان

دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، با اشاره به هجمه های اخیر به رئیس مجلس شورای اسلامی پس از انتقاد از ظریف و روحانی، گفت: آقای قالیباف مدیری جهادی، کاربلد و عمل‌گراست و هجمه‌های اخیر نمی‌تواند کارنامه موفق او را تحت‌الشعاع قرار دهد.
کد خبر: ۱۳۳۷۱۴۸
| |
2023 بازدید
|
۷
حمایت دنیامالی از قالیباف در برابر انتقادات اصلاح‌طلبان

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، با اشاره به هجمه‌های اخیر به رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: آقای قالیباف مدیری جهادی، کاربلد و عمل‌گراست و هجمه‌های اخیر نمی‌تواند کارنامه موفق او را تحت‌الشعاع قرار دهد.

وی با تاکید بر اینکه رئیس مجلس توجهی به این حواشی نمی‌کند، افزود: رئیس مجلس به این حاشیه‌ها توجهی ندارد و با قدرت مسیر خدمت‌رسانی خود را ادامه می‌دهد.

دنیامالی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به همکاری نزدیک مجلس و وزارت ورزش اظهار داشت: آقای قالیباف در سال جاری نقش پررنگی در حمایت از ورزش کشور داشته است. به‌ویژه در موضوع تدوین نظام جامع باشگاه‌داری، بیش از ۴۰ جلسه تخصصی با همراهی نمایندگان و کارشناسان برگزار شده است.

وزیر ورزش و جوانان در پایان تأکید کرد: از مجلس شورای اسلامی و شخص رئیس آن به دلیل حمایت‌های مداوم و اثرگذار از ورزش کشور صمیمانه قدردانی می‌کنیم.

گفتنی است؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی اخیرا در انتقاد از مواضع حسن روحانی و محمدجواد ظریف وی علیه منافع ملی، گفته بود: در همین راستا لازم می‌دانم انتقاد صریح خود را نسبت به مواضع رئیس‌جمهور و زیر خارجه اسبق‌مان اعلام کنم که دقیقاً در شرایطی که مسیر همکاری‌های راهبردی ما با کشور روسیه در حال پیشرفت است با مواضع خود به این مسیر لطمه می‌زنند.

بعد از این اظهارات، برخی رسانه‌ها و شخصیت‌های سیاسی اصلاح طلب، هجمه‌های زیادی علیه رئیس مجلس راه انداخته بودند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
معلوم شده ایشان محصول وفاق پزشکیان با قالیباف است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
باید هم دفاع کنی بهرحال سهم قالیباف در دولت هستی .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
داره خود شیرینی میکنه برای انتخابات رئیس جمهوری بعد اگه من جای پزشکیان بود همین حالا ایشان بر کنار میکردم
جم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
وزیر تحمیلی جناب قالیباف به پزشکیان!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
اگر دنیا مالی حمایت نکنه کی باید حمایت کنه، خوب آدم خودشه اونجا گذاشتش تا ازش حمایت کنه!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
حق با روحانی و ظریف است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۸
عاقبت رای دادن به پزشکیان برای رای نیاوردن جلیلی میشه همین که وزرای دولت کابینه میشن همکاران جلیلی و قالیباف، روسای سازمانها همگی از جناح جلیلی
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت