میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شرط قالیباف برای واگذاری اختیارات دولت

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: نه صرفاً امروز بلکه نزدیک به ربع قرن است که بر تمرکززدایی در اداره کشور تأکید می‌کنم و با تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استان‌ها و رده‌های استانی که طبق برنامه هفتم وظیفه دولت است موافق بوده و از آن حمایت می‌کنم.
کد خبر: ۱۳۳۶۰۷۸
| |
5219 بازدید
|
۱

شرط قالیباف برای واگذاری اختیارات دولت

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: نه صرفاً امروز بلکه نزدیک به ربع قرن است که بر تمرکززدایی در اداره کشور تأکید می کنم و با تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استان ها و رده های استانی که طبق برنامه هفتم وظیفه دولت است موافق بوده و از آن حمایت میکنم.
 
به گزارش تابناک؛ محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی درباره تمرکززدایی در کشور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: نه صرفاً امروز بلکه نزدیک به ربع قرن است که بر تمرکززدایی در اداره کشور تأکید می کنم و با تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استان ها و رده های استانی که طبق برنامه هفتم وظیفه دولت است موافق بوده و از آن حمایت میکنم؛ اما این کار باید در یک چارچوب مشخص انجام شود یعنی باید اصل ۱۲۷ قانون اساسی در این فرایند رعایت شده و امور واگذار شده مشخص باشند. 

شرط قالیباف برای واگذاری اختیارات دولت

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۱
شاهین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
هیچ اختیاری دست دولت نیست پس چرا دولت تشکیل دادین همه رو بگیرین دست خودتون تمام
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار