تخلیه بیمارستان محک به خاطر شایعه حضور رهبری!
تعداد بازدید : 485
کد ویدیو
کد خبر:۱۳۳۴۹۷۴
کد خبر:۱۳۳۴۹۷۴
1822 بازدید
نظرات: ۶
نبض خبر

انتقاد تند قالیباف از دولت: بدترین روش صرف منابع در فشل ترین ساختار!

محمدباقر قالیباف در انتقاد تند به دولت گفت: «ما در یک دو گانه بی‌فایده‌ای هستیم. از یک طرف دولت فقط دنبال صرف منابع دولتی که در اختیارش است. به بدترین شکل ممکن این منابع را برداشت می‌کند و از بدتر از آن، این منابع را هزینه می‌کند؛ با فشل‌ترین ساختار ممکن...» سخنان کامل رئیس مجلس شورای اسلامی را می‌بینید و می‌شنوید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Japan
|
۱۲:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۶
جناب قالیباف دیوان محاسبات جزء قوه مقننه است از آن طریق می توانید جلو اینکار ها را بگیرید . ضمن اینکه این بودجه ای است که خود مجلس تصویب می کنند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۶
اقای قالیباف می شود بگویی در مجلسی که اینهمه سوال شما ریس اند بوده ای کدام قانون قابل اجرا و کارشناسی شده در این رابطه تصویب شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


نمونه کارهای کارشناسی شما طرح فرزندآوری
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۶
همش جنگ زرگری هست بدون شک
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۶
فقط دولت فشل است؟ شما یک جا را نام ببرید که فشل نباشد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۶
بله ، نه اینکه مجلس با این تعداد رای ننمایندگان ساختار بهینه و عملکرد متناسب با بودجه و هزینه را داره؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۶
ومهمتراینکه ساختاردولت راهمین مجلس می چیند
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟