تکذیب وقوع انفجار در بندر دیر

پس از انتشار شایعاتی در فضای مجازی مبنی بر وقوع انفجار در یکی از محلات بندر دیر، رئیس آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دیر این خبر را تکذیب کرد.
کد خبر: ۱۳۳۵۲۹۷
| |
783 بازدید
تکذیب وقوع انفجار در بندر دیر

به گزارش تابناک، یوسف رنجبر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در شهرستان دیر اظهار داشت: هیچ‌گونه انفجار یا حادثه‌ای در این شهرستان رخ نداده و موضوع صرفاً مربوط به آتش‌سوزی نیزار در محدوده خیابان حافظ، چهارراه مطاف بندر دیر بوده است.

وی افزود: با حضور سریع نیروهای امدادی و آتش‌نشانی، آتش‌سوزی مهار شد و خوشبختانه هیچ‌گونه خسارت جانی یا مالی به همراه نداشت.

رئیس آتش‌نشانی بندر دیر از شهروندان و کاربران فضای مجازی خواست اخبار را از منابع رسمی دریافت کرده و از بازنشر شایعات خودداری کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت