19 درصد برق در شبكه توزيع هدر مي رود

کد خبر: ۱۳۳۳۰
|
۱۵ تير ۱۳۸۷ - ۱۱:۱۸ 05 July 2008
|
3670 بازدید
بانك جهاني با اعلام اين كه 19 درصد برق توليدي ايران در شبكه توزيع هدر مي رود اين كشور را بزرگترين هدر دهنده برق در منطقه خاورميانه و شمال آفريقا معرفي كرد.

به گزارش فارس، بانك جهاني در گزارشي به بررسي وضعيت توليد، توزيع و مصرف برق در منطقه خاورميانه و شمال آفريقا پرداخته است.

بر اساس اين گزارش كه «تحولات و دورنماهاي اقتصادي خاورميانه و شمال آفريقا» نام دارد ايران بزرگترين توليد كننده، بزرگترين هدر دهنده، بزرگترين صادركننده و بزرگترين وارد كننده برق در اين منطقه شناخته شده است.

اين گزارش ميزان توليد سالانه برق در ايران را 170 گيگاوات ساعت اعلام كرده است كه اين رقم بيشترين ميزان توليد برق در ميان كشورهاي خاورميانه و شمال آفريقا است. پس از ايران عربستان به توليد 165 گيگاوات ساعت و مصر با توليد 102 گيگاوات ساعت به ترتيب در رتبه هاي بعدي قرار دارند.

از نظر ميزان مصرف برق ايران در رتبه دوم منطقه قرار دارد. عربستان با مصرف 146 گيگاوات ساعت در رتبه نخست قرار داشته و ايران با مصرف136 گيگاوات ساعت در رتبه دوم و مصر با مصرف 84 گيگاوات ساعت در رتبه سوم قرار گرفته اند.

بانك جهاني در ادامه گزارش خود ايران را بزرگترين هدر دهنده برق در شبكه توزيع در منطقه معرفي كرده است. ميزان پرت برق در شبكه توزيع ايران سالانه 477/33 گيگاوات ساعت است كه اين رقم معادل 19 درصد كل برق توليدي در ايران و معادل 31 درصد كل پرت برق در منطقه خاورميانه و شمال آفريقا است.

بعد از ايران عربستان با 18 گيگاوات ساعت پرت برق در رده دوم از اين نظر و مصر با 18/17 گيگاوات ساعت در رتبه سوم قرار گرفته است.
ميزان صادرات برق ايران نيز 074/2 گيگاوات ساعت و ميزان واردات برق توسط اين كشور نيز 761/2 گيگاوات ساعت در سال اعلام شده است كه بدين ترتيب اين كشور بزرگترين صادركننده و واردكننده برق در منطقه شناخته شده است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۸۷/۰۴/۱۵
يكي از بزرگترين مشكلات ما عدم مديريت صحيح مي‌باشد. چنانچه شبكه انتقال نيرو بهينه سازي شود و مديران فقط به فكر دوره خود نباشند و دورانديشي داشته باشند در شرايط فعلي هم با مشكل قطعي برق مواجه نخواهيم شد. مشكل قطعي گاز در زمستان نيز به عدم مديريت صحيح باز مي‌گردد. در صورتي كه حتي 50 درصد آب حاصل از بارندگي و آبهاي ورودي كشور جمع‌آوري شود بيش از سه برابر ذخاير آبي موجود ذخيره آب خواهيم داشت.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۰ - ۱۳۸۷/۰۴/۱۵
با توجه به اينكه نرخ برق در واقع مساوي است با هزينه توليد برق تقسيم بر تعداد مصرف كننده (با امعان نظر به سود مناسب) لذا اين مشتركان هستند كه بايستي هزينه هدر رفتن برق در شبكه را بپردازند و اگر يارانه اين بخش نيز برداشته شود فشار زيادي به مصرف كنندگان خواهد آمد (همينطور است در مورد آب و هدر روي آن در شبكه كه بسيار بيشتر از برق مي باشد) مسئولين امر قبل از خصوصي سازي شركتهاي مربوطه و همچنين حذف يارانه هاي آنها بايستي فكري به اين وضع بكنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۰ - ۱۳۸۷/۰۴/۱۶
تلفات خط در همجای دنیا وجوددارد ولی در کشورهای که انرژی برای شان مهم است تلفات در خطوط انتقال در حدود 10 درصد است ویا کمتر وبهتر است دولت با این همه تبلیغ یک فکری برای این بکند
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟