میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بازداشت کارمند فاسد شهرداری آبادان بعد از بازنشستگی

پسر بچه ای که توسط مرد غریبه ربوده شده و به چاه انداخته شده بودپس از گذشت ۵روز با تلاش تیمی از کارآگاهان جنایی کرمان به صورت معجزه آسا نجات پیدا کرد.
کد خبر: ۱۳۳۲۸۹۳
| |
8115 بازدید
|
۵

بازداشت کارمند فاسد شهرداری آبادان بعد از بازنشستگی

به گزارش تابناک به نقل از رکنا؛ یک منبع آگاه در خوزستان اعلام کرد که در چارچوب سیاست‌های ضدفساد قوه قضاییه، مأموران امنیتی و اطلاعاتی آبادان به دستور دکتر روح‌الله زندی، دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان، پس از انجام تحقیقات اولیه، «م. ک»، کارمند بازنشسته و پیشین کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری، را به اتهام ارتشاء و تخلفات مالی در زمان خدمتش دستگیر کردند.

وی افزود که با توجه به شواهد و مستندات غیرقابل انکار، بازجویی‌ها و تحقیقات تخصصی ادامه دارد و احتمال می‌رود در روز‌های آینده بازداشت‌های بیشتری در این پرونده صورت گیرد.

همچنین شایان ذکر است که در سال‌های اخیر، مدیریت شهری و شهرداری آبادان همکاری قابل توجهی در برخورد با تخلفات و ایجاد شفافیت در سیستم اداری داشته‌اند تا رضایت شهروندان افزایش یابد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۵
آهان این شد. طرف اگر بدونه هر زمان تخلفش کشف بشه باهاش برخود میشه خیلی از مشکلات حل میشه . و البته باید برای مقامات هم باشه یک فقط یک نفر دون پایه و بدبخت .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۵
اموالشو همه را ضبط کنید وسر در اداره بنر بزنید فلان شخص فاسد بود تا بقیه بترسن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۵
خسته نباشید جمیعن!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۵
خوبی تابناک؟ کلا قاطی کردی!!!
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۶
وای از روزی که مدیران اکثر ارگانها بخواهند همکاری و شفاف سازی کنند
وضعیت اسفناک است و کسی نمیخواهد حرفهای حق و درست را بشنود
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت