۲ فرآورده غیرمجاز دارویی جمع‌آوری می‌شوند

سازمان غذا و دارو از اعلام فراخوان جمع‌آوری ۲ فرآورده غیرمجاز دارویی و دارای مشکل کیفی از بازار خبر داد.
کد خبر: ۱۳۲۹۰۰۸
| |
2978 بازدید
۲ فرآورده غیرمجاز دارویی جمع‌آوری می‌شوند

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ بر اساس اعلام اداره فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیر خشک و پیرو گزارش آزمون اداره کل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی، فرآورده «بی‌بی‌اسلیپ» (نوعی مکمل گیاهی خوراکی برای بهبود خواب کودکان و تسکین استرس و اضطراب است) با سری ساخت ۲۴۸۵۰۳ متعلق به شرکت آرشام دارو آریا به دلیل عدم انطباق در درصد اتانول و محصول ژل رویال – عصاره اسپیرولینا (۲ مکمل طبیعی که به دلیل ترکیبات زیست‌فعال و خواص آنتی‌اکسیدانی، توجه بسیاری از ورزشکاران و محققان را جلب کرده‌اند) با نام تجاری ZHICK به علت جعلی بودن پروانه ساخت و غیرمجاز بودن، مشمول جمع‌آوری و فراخوان فوری شدند.

سازمان غذا و دارو اعلام کرد معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی و مناطق آزاد موظف شدند به قید فوریت نسبت به جمع‌آوری این فرآورده‌ها اقدام و مستندات مربوطه را به این سازمان ارسال کنند.

همچنین از مردم خواسته شده است تا در صورت مشاهده این محصولات در سطح عرضه، مراتب را از طریق سامانه‌های نظارتی سازمان غذا و دارو اطلاع دهند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت