رایزنی گروسی با کالاس درباره ایران

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از دیدار و رایزنی خود با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره مأموریت «اجتناب‌ناپذیر» آژانس در ایران خبر داد.
کد خبر: ۱۳۲۵۹۵۶
| |
723 بازدید
رایزنی گروسی با کالاس درباره ایران

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی عصر دوشنبه از دیدار خود با «کایا کالاس»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در حاشیه مجمع راهبردی «بِلِد» در اسلوونی خبر داد.

گروسی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «نشست مهم و به‌موقعی با معاون کمیسیون اروپا و کایا کالاس درباره مأموریت اجتناب‌ناپذیر آژانس در ایران داشتیم.»

وی با قدردانی از حمایت اتحادیه اروپا از فعالیت‌های آژانس افزود: «پشتیبانی اتحادیه اروپا از کار ما در این زمینه و فراتر از آن، بسیار ارزشمند است.»

این دیدار در حالی صورت گرفت که سه کشور اروپایی عضو برجام اخیراً روند فعال‌سازی مکانیزم موسوم به «ماشه» علیه ایران را آغاز کرده‌اند؛ اقدامی که با واکنش شدید مقامات جمهوری اسلامی ایران و رد مشروعیت آن از سوی روسیه و چین مواجه شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت