صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حذف یارانه‌ دهک‌های ۹ و ۸ به روایت سخنگوی دولت

سخنگوی دولت درباره احتمال اعمال تعطیلی برای مدیریت مصرف انرژی گفت: این موضوع به استانداران سپرده شده است و استانداران براساس نیاز استان خود می توانند تصمیم بگیرند و لذا اعلام تعطیلات منوط به تصمیم استانداران است.
کد خبر: ۱۳۲۵۰۰۹
| |
3263 بازدید
|
۳

مهاجرانی: رئیس‌جمهور می‌تواند در موضوع فیلترینگ دستور بدهد

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا؛ فاطمه مهاجرانی در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران درباره رفع فیلترینگ، گفت: رفع فیلترینگ همچنان در دستور کار دولت است.

سخنگوی دولت تاکید کرد: رئیس جمهور رئیس شورای عالی فضای مجازی است و می‌تواند دستوری موضوع را حل کند ولی نگاه دولت نگاه وفاق و نگاه پذیرش بر موضوعات است برای همین فرآیند طولانی شده است.

وی در رابطه با نشست ژنو گفت: امروز وزیر خارجه در جلسه هیات دولت گزارشی از این مذاکره و تبادل نظر‌ها را ارائه کرد و قرار شد تماس‌ها با طرف اروپایی ادامه داشته باشد.

سخنگوی دولت در خصوص حذف یارانه‌ دهک‌های ۹ و ۸ گفت:  روز سه شنبه هفته آینده جلسه ویژه ای درباره یارانه ها در وزارت تعاون خواهیم داشت.

مهاجرانی در پاسخ به سوالی درباره احتمال اعمال تعطیلی برای مدیریت مصرف انرژی گفت: این موضوع به استانداران سپرده شده است و استانداران براساس نیاز استان خود می‌توانند تصمیم بگیرند و لذا اعلام تعطیلات منوط به تصمیم استانداران است.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۵
خانم مهاجرانی ما مشکلمان معیشت است یا اینترنت؟ نون و آب برای زنده ماندن احتیاج دارم یا رفع فیلتر؟ کدام برای زنده ماندن مورد نیاز است؟!!؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۵
خانم سخنگو ، فیلترینگ مصداق همان سلاح در دنیای مجازی است. محتوای نامناسب نباید در دسترس باشند. شما دارید می گویید که ما این سلاح را زمین بگذاریم تا دشمن با رسانه و شبکه های اجتماعی خودش ما را مورد هدف قرار بدهد... آیا این عقلانی است؟
پاسخ ها
ناشناس
| Portugal |
۱۴:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۵
این اظهار نظر بنظرم مربوط به فیلتر شکن فروشان است که درآمد چند هزار میلیاردی دارند. والا در حال حاضر در جامعه انواع فیلتر شکن ها موجود و مردم استفاده میکنند مجانی و پولی
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات