هلاکت عاملان حمله پاسگاه دامن با عملیات مقتدرانه
در عملیات مقتدرانه فراجا با همکاری نهادهای امنیتی و اطلاعاتی، ۸ تروریست که مسئولیت شهادت کارکنان پاسگاه انتظامی دامن را بر عهده داشتند، در ایرانشهر به هلاکت رسیدند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ بامداد روز جاری، سخنگوی فراجا از اجرای یک عملیات مقتدرانه ضدتروریستی در ایرانشهر خبر داد. در این عملیات که با همکاری نهادهای امنیتی و اطلاعاتی کشور انجام شد، ۸ نفر از تروریستهایی که پیشتر به شهادت رساندن کارکنان خدوم پاسگاه انتظامی دامن را انجام داده بودند، به هلاکت رسیدند.
در جریان این عملیات، سلاحها و مهمات زیادی که تروریستها در اختیار داشتند، کشف و ضبط شد. این اقلام شامل سلاحها و مهمات ربودهشده از شهدای پاسگاه دامن نیز میشود که در این عملیات بازپسگیری شده است.
این موفقیت در ادامه تلاشهای مستمر فراجا برای حفظ امنیت و مبارزه با تروریسم و خشونتهای مسلحانه در نقاط مختلف کشور بهدست آمد.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۲۵
انتشار یافته: ۱۸
ورحمت خداوند بر شهدای ایشان
ولعنت بر تروریستهای نوکر آمریکا و اسرائیل
نمیونم چرا از ماشینهای ضد گلوله استفاده نمیشه چقدر با ید شهید بدیم بسه تورا خدا کمک کنید به نیروهای مظلوم انتظامی
ولی چرا اینها بدون کلاه خود و محافظ هستند
این درست نیست مگه چقدر هزینه داره
این دلاورمردان جونشون در کف دستشونه اینقدر بی مروتی نکنید پلیس باید تجهیز بشه
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟



