سرگردانی اسرائیل از موشک جدید یمنی‌ها با کلاهک چندگانه

منابع اسرائیلی می‌گویند یمنی‌ها در عملیات اخیر خود از موشک جدیدی با کلاهک چندگانه استفاده کرده‌اند که سامانه‌های پدافندی اسرائیلی قادر به رهگیری کامل آن نبوده‌اند.
کد خبر: ۱۳۲۴۳۴۴
| |
1350 بازدید
سرگردانی اسرائیل از موشک جدید یمنی‌ها با کلاهک چندگانه

به گزارش تابناک به نقل از فارس روزنامه «یدیعوت آحارانوت» امروز (شنبه) گزارش داد که احتمال می‌رود یمنی‌ها در عملیات شب گذشته خود از موشکی استفاده کرده باشند که در ارتفاع بالا به چند تکه تقسیم شده و به حالت خوشه‌ای درآمده است.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن شب گذشته اعلام کرده بود که نیروهای این کشور در حمایت از مردم فلسطین فرودگاه اسرائیلی «بن‌گوریون» را با یک فروند موشک مافوق صوت «فلسطین ۲» مورد حمله قرار داده‌اند.

بر اساس گزارش یدیعوت آحارانوت، سامانه‌های دفاعی در رهگیری کامل این موشک ناموفق عمل کرده‌اند و برخی تکه‌های موشک به منطقه «گیناتون» در نزدیکی تل‌آویو اصابت کرده است.

این رسانه اسرائیلی می‌گوید، با آنکه تاکنون گزارشی از تلفات منتشر نشده است، اما پراکندگی قطعات نشان می‌دهد از قابلیت‌های پیچیده‌ای در این موشک استفاده شده است.

ارتش اسرائیل هم‌اکنون در حال بررسی علت ناکامی سامانه‌های پدافندی در رهگیری این موشک است و همزمان کارشناسان نظامی در حال ارزیابی این مسئله هستند که آیا موشک حاوی مهمات خوشه‌ای بوده و نحوه پراکندگی آن چه خطراتی می‌تواند ایجاد کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت