جیب دلال از پول گندمکار پر می‌شود

تاخیرهای طولانی در پرداخت پول گندمکاران باعث شده آنها محصول خود را به جای دولت به دلال بفروشند.
کد خبر: ۱۳۲۲۸۴۷
| |
1948 بازدید
جیب دلال از پول گندمکار پر می‌شود

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ یک گندمکار اردبیلی گفت؛ دولت پول گندم را خیلی دیر می‌دهد و راننده تراکتور، بذرپاش، کودپاش، فروشنده بذر، فروشنده نهاده منتظر نمی‌مانند، مجبورم به قیمت پایین، اما نقد به دلال بفروشم. تعداد زیادی از کشاورزان منطقه اردبیل گندم خود را ۲۵۰۰ تو مان پایین از نرخ مصوب به کارخانه‌های آرد و دلالان نقدی می‌فروشند، دولت پس از ۵ ماه یک سوم مطالبات گندمکاران را نداده است در مناطق سردسیر هم اکثر کشاورزان پولی نگرفته‌اند.

تاخیر پرداخت مطالبات گندمکاران در سال‌های گذشته هم باعث رفتن پول از جیب کشاورز به جیب دلال می‌شد دولت سال ۱۴۰۳ قول داد برنامه پرداخت پول گندم منظم‌تر و به موقع می‌شود، این قول‌ها چندین سال است گفته می‌شود. قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی می‌گوید پول محصول کشاورز ۴۸ ساعته باید پرداخت شود. گندم اساسی‌ترین محصول تاثیرگذار در امنیت غذایی است که امروزه امنیت سیاسی کشور‌ها به آن گره خورده است. بر اساس اعلام فین بولد، زمان جنگ روسیه و اوکراین رکورد ده ساله قیمت غلات در دنیا شکسته شد و قیمت گندم با رشد ۴۰ درصد به بالاترین سطح ۱۴ سال اخیر رسید و تجارت گندم و مواد غذایی با بسته شدن بنادر دریای سیاه به حداقل رسید.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت