اعلام آمادگی ایران برای توسعه همکاری نظامی و دفاعی با آفریقای جنوبی

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه همکاری های نظامی و دفاعی با آفریقای جنوبی خبر داد و گفت: امروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان بزرگترین نیروی ضد تروریست دنیا شناخته می شود و تجربیات ارزشمندی دارد که می تواند آنها را در اختیار این کشور قرار دهد.
کد خبر: ۱۳۲۲۳۸۰
|
۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۹ 12 August 2025
|
484 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ از ستاد کل نیرو‌های مسلح، ارتشبد رودانی مافانیا فرمانده نیرو‌های دفاع ملی آفریقای جنوبی با امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی در ستاد کل نیرو‌های مسلح دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

سرلشکر موسوی با اشاره به تحولات منطقه‌ای و جهانی، سفر هیات عالی نظامی آفریقای جنوبی به تهران را مهم ارزیابی و با تاکید بر اشتراکات سیاسی دو کشور بر ضرورت بهره گیری از این ظرفیت‌ها برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی تاکید کرد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در منطقه به ویژه نسل کشی در غزه توسط این رژیم، از طرح و پیگیری پرونده نسل کشی رژیم صهیونیستی نزد دادگاه کیفری بین المللی قدردانی کرد و آن را در امتداد سیاست‌ها و رویکرد‌های جمهوری اسلامی ایران ارزیابی کرد که مبتنی بر عدالت خواهی است.

امیر موسوی به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا اشاره و آن را ناقض همه مقررات و هنجار‌های بین المللی دانست و با بیان اینکه نقض قول آمریکا و رژیم صهیونیستی مسبوق به سابقه است بنابراین نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارند در صورت تجاوز مجدد آنها، پاسخ قاطع تری به آنها بدهند.

وی تاکید کرد: نیرو‌های مسلح ایران از جمله ارتش جمهوری اسلامی و وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح از ظرفیت‌های بالایی در حوزه‌های مختلف نظامی و فنی و صنعتی برخوردارند که می‌توانند در تعامل با نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع آفریقای جنوبی در راستای تامین منافع ملی و امنیت منطقه‌ای و بین المللی آن‌ها را به کار گیرند.

براساس این گزارش، دو طرف در این دیدار درخصوص روابط و همکاری‌های نظامی دو کشور گفت‌و‌گو کرده و بر شراکت راهبردی جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی تاکید کردند.

فرمانده نیرو‌های دفاع ملی آفریقای جنوبی نیز با بیان سابقه تاریخی حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از مبارزات آزادی خواهانه مردم آفریقای جنوبی علیه آپارتاید، گفت؛ این حمایت ها، پیوند تاریخی بین دو ملت ایجاد کرده است.

ژنرال مافانیا میزبانی از ناوگروه دریایی جمهوری اسلامی ایران که ماموریت طی مسافت دور دنیا را داشت باعث افتخار برای آن کشور تلقی و بر ضرورت برداشتن گام‌های اجرایی برای توسعه همکاری‌های نظامی تاکید کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # پل ترامپ
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت