برنامه سفر گروسی به ایران از زبان عراقچی

وزیر امور خارجه کشورمان با اعلام اینکه معاون گروسی فردا به تهران می‌آید ، تصریح کرد: هیچ برنامه‌ای برای بازدید از مکانی، تا به چارچوبی دست پیدا نکنیم، وجود ندارد.
کد خبر: ۱۳۲۲۰۸۱
|
۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۵ 10 August 2025
|
1639 بازدید

به گزارش تابناک، عباس عراقچی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مذاکرات با آژانس انرژی اتمی فردا برای تعیین چارچوب همکاری برگزار می‌شود. معاون گروسی فردا به تهران می‌آید و هیچ برنامه‌ای برای بازدید از مکانی تا به چارچوبی دست پیدا نکنیم، وجود ندارد و همکاری آغاز نمی شود. این چارچوب هم بر مبنای قانون مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

او ادامه داد: تماس های ما با اروپایی‌ها ادامه دارد . آنها بحث اسنپ بک را مطرح کرده‌اند که موضع ما این است که اسنپ بک موضوعیت ندارد. اروپا از نظر ما مشارکت‌کننده در برجام محسوب نمی‌شود. البته بحث‌های فنی و حقوقی وجود دارد که همکاران من با اروپایی ها در تماس هستند، ولی زمانی برای مذاکره بعدی مشخص نشده است.

عراقچی درباره احتمال مذاکره به آمریکا گفت: هنوزهیچ چیزی درباره مذاکره با آمریکا قطعی نشده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # پل ترامپ
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت