میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

غیبت استقلال در نشست خبری سوپرجام

 نشست خبری پیش از دیدار سوپرجام فوتبال ایران میان تیم‌های استقلال تهران و تراکتور تبریز امروز بدون حضور نمایندگان استقلال برگزار شد.
کد خبر: ۱۳۲۲۰۷۷
| |
2595 بازدید
غیبت استقلال در نشست خبری سوپرجام

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، در حالی که قرار است سوپرجام فوتبال ایران روز دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار شود، نشست خبری قبل از بازی بدون حضور مربی استقلال و نمایندگان این تیم برگزار شد.

مسابقه سوپرجام بین قهرمان لیگ برتر و قهرمان جام حذفی برگزار می‌شود و این فصل، تراکتور و استقلال برای کسب اولین جام سال به مصاف هم خواهند رفت.

گرچه طبق حکم کمیته انضباطی ساپینتو، سرمربی استقلال، امکان حضور در کنفرانس خبری را ندارد، اما غیبت دیگر اعضای کادر فنی استقلال در نشست خبری واکنش برخی خبرنگاران را برانگیخت و دلیل آن نیز اعلام نشد.

گفتنی است، فصل جدید فوتبال ایران دوشنبه شب با رویارویی تراکتور و استقلال در فینال سوپرجام آغاز می‌شود. ۲ تیم در ورزشگاه نقش جهان اصفهان مقابل هم به میدان می‌روند تا بر سر اولین جام فصل بجنگند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار