عراقچی: تروئیکای اروپا حق اسنپ‌بک ندارند

وزیر خارجه ایران با بیان اینکه «ایران اسنپ‌بک را اجرا کرده است»، گفت: سه کشور اروپایی، تعهدات برجامی خود را نقض کرده‌اند و دیگر عضو برجام به حساب نمی‌آیند و اصولاً حق استفاده از سازوکار اسنپ‌بک را ندارند.
کد خبر: ۱۳۲۱۵۲۲
| |
2213 بازدید

عراقچی: تروئیکای اروپا حق اسنپ‌بک ندارند

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در برنامه «تهران ایران جهان» شبکه تهران حاضر شد و در خصوص عملکرد یک ساله وزارت امور خارجه و آخرین مسائل سیاست خارجی ایران صحبت کرد.

عراقچی درباره قانون مجلس شورای اسلامی برای تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و سفر معاون مدیرکل آژانس به تهران گفت: مجلس قانون بسیار مهمی را تصویب کردند و همکاری با آژانس را به تصمیمات شورای عالی امنیت ملی موکول کردند. همکاری با آژانس از مسیر و با تصویب شورای عالی امنیت ملی صورت می‌گیرد.

وزیر خارجه ایران افزود: آژانس سابقه خوبی درباره ما ندارد. قبل از جنگ، زمینه‌ساز قطعنامه‌ای در شورای حکام شدند. وقتی هم که تجاوز نظامی غیرقانونی به تاسیسات ما صورت گرفت، آژانس و مدیرکل حتی این حملات را محکوم نکردند. حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران بزرگ‌ترین نقض قوانین بین‌الملل بود.

او در ادامه گفت: آژانس و مدیرکل باید بدانند شرایط جدیدی ایجاد شده است. هم قانون مجلس را داریم و هم روی زمین شرایط تغییر پیدا کرده است. تاسیسات ما صدماتی دیده و طبیعی است به این دو دلیل، ما باید دوران جدیدی را با آژانس آغاز کنیم و باید چارچوب جدید همکاری را تدوین کنیم. در این چارچوب، قانون مجلس مدنظر قرار می‌گیرد.

عراقچی گفت: با توجه به درخواست آژانس، از معاون مدیرکل برای سفر به تهران دعوت کردیم. ایشان برای بازرسی، بررسی و ارزیابی نمی‌آید و چنین اجازه‌ای را نداده‌ایم. درباره اینکه همکاری‌های ایران و آژانس با چه قاعده‌ای انجام شود، گفت‌و‌گو می‌کنیم. در حال تنظیم سفر هستیم. قطعی نیست، اما حدود آن مشخص است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت