میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

زمین لرزه نسبتا شدید این نقطه از کشور را لرزاند

زلزلۀ ۴.۱ ریشتری در عمق ۹ کیلومتری زمین حوالی منطقۀ امیریه در مرز سمنان و گلستان را لرزاند.
کد خبر: ۱۳۲۱۱۵۲
| |
4453 بازدید
زمین لرزه نسبتا شدید این نقطه از کشور را لرزاند

زلزلۀ ۴.۱ ریشتری در عمق ۹ کیلومتری زمین حوالی منطقۀ امیریه در مرز سمنان و گلستان را لرزاند.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ دوشنبه چهاردهم مردادماه، زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴٫۱ ریشتر در عمق ۸ کیلومتری زمین، مرز استان‌های گلستان و سمنان را به لرزه درآورد. این زمین‌لرزه که در ساعت ۰۰:۳۹: ۴۶ به وقت محلی رخ داد، حوالی امیریه در استان سمنان را تحت تأثیر قرار داد.

بر اساس گزارش مرکز لرزه‌نگاری کشوری، مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، نزدیک‌ترین مناطق مسکونی به کانون زلزله شامل امیریه در فاصله ۱۷ کیلومتری، بسطام در ۲۱ کیلومتری و مجن در ۲۴ کیلومتری این منطقه بوده‌اند که همگی در استان سمنان واقع شده‌اند.

همچنین، مراکز استان‌های گلستان و مازندران، یعنی گرگان در فاصله ۴۲ کیلومتری و ساری در فاصله ۱۶۰ کیلومتری، از دیگر شهرهای نزدیک به کانون زلزله محسوب می‌شوند.

تاکنون گزارشی مبنی بر خسارات مالی یا جانی ناشی از این زلزله منتشر نشده است. با توجه به بزرگی متوسط این لرزه و عمق نسبتاً کم آن، کارشناسان بر لزوم رعایت نکات ایمنی و آمادگی در برابر زلزله‌های احتمالی بعدی تأکید دارند.
 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت