صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چه کسانی از جداسازي ري سود مي‌برند؟

عضو كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي طراحان ايده جداسازي ري از تهران عده‌اي از نخبگان بودند كه به طورحتم با اين تفكيك، به پست و منصبي مي‌رسند و به دنبال منافع شخصي هستند درحاليكه بايد قبل از سود شخصي، منافع عمومي مدنظر قرار گيرد.
کد خبر: ۱۳۲۰۶۰
| |
1646 بازدید
داريوش قنبري با انتقاد از طرح جداسازي ري از تهران تاكيد كرد: متأسفانه اين طرح در صورت تصويب باب جديدي براي جداسازي مناطق ديگر از تهران باز مي‌كند.

به گزارش ایلنا، وي افزود: تجربه مشابه اين طرح در مورد كرج نتايج منفي به بار داشت به طوريكه تفكيك كرج از تهران در بلند مدت تأثيرات منفي گذاشته و مردم كرج هم به اين مساله اشراف دارند.

عضو كميسيون اجتماعي مجلس ادامه داد: شهر تهران مشكلات يك‌دست دارند و بايد تحت يك مديريت واحد اداره شود و درحاليكه با تفكيك ري به عنوان بخش مهمي از شهر تهران، خدمات رساني به مردم اين منطقه را دچار مشكل كرده و تجربه ناخوشايند و ناموفق جداسازي‌هاي گذشته را تكراري كند.

قنبري تفكيك ري از تهران را باعث استقرار مديريت چند پارچه در كشور دانست و يادآور شد: برروي اين طرح كار كارشناس دقيق وكافي نشده و براي اجرا ضرورت ندارد.

عضوكميسيون اجتماعي مجلس با اشاره به اظهارات اخير يكي از اعضاي شوراي شهر تهران مبني براينكه با تفكيك ري از تهران سود و عوارضي حاصل از كارخانه‌هاي ري براي همين بخش و مردمانش خرج مي‌شود گفت: اگر بحث درآمد مطرح باشد، كارخانه‌هايي هم در داخل تهران وجود دارند كه نسبت به كارخانه‌هاي ري عوارض بيشتري پرداخت مي‌كنند.

به گفته قنبري، طراحان ايده جداسازي ري از تهران عده‌اي از نخبگان بودند كه به طورحتم با اين تفكيك، به پست و منصبي مي‌رسند و به دنبال منافع شخصي هستند درحاليكه بايد قبل از سود شخصي، منافع عمومي مدنظر قرار گيرد.

در سيصدو سي‌امين جلسه علني شوراي شهر تهران،اعضاي شورا نسبت به جدا سازي ري از تهران كه به پيشنهاد تعدادي از نمايندگان مجلس مطرح شده است، انتقاداتي را مطرح كردند و تمام اعضا به جز پروين احمدي‌نژاد عضو كميسيون برنامه و بودجه شورا با اين طرح موافق بوده و دفاعيات خود را نيز در صحن علني قرائت كرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟