شایعه عجیب در مورد دو خرید جدید استقلال

در مورد دو خرید جدید آبی پوشان اخبار عجیبی به گوش می رسد.
کد خبر: ۱۳۲۰۴۳۸
| |
2641 بازدید
شایعه عجیب در مورد دو خرید جدید استقلال
به گزارش تابناک به نقل از برنا، برخی رسانه‌های ورزشی مدعی شده‌اند دو خرید جدید استقلال نیامده از این تیم جدا شده‌اند.
 
براین اساس گفته می‌شود فشار هواداران از یک سو و عدم نظر مثبت ریکاردو ساپینتو در مورد جذب عیسی آل کثیر مهاجم خبرساز پرسپولیس از سوی دیگر باعث شده این بازیکن بدون حتی حضور در تمرین استقلال از این تیم جدا شود. برخی رسانه‌ها اعلام کرده‌اند که آل کثیر با توافقی که با باشگاه استقلال داشته از این تیم جدا شده است و قرارداد بین او مدیران استقلال دو طرفه فسخ شده است.
 
این در حالی است که در مورد حبیب فرعباسی دروازه بان فصل گذشته ملوان که یکی دیگر از خرید‌های استقلال در فصل نقل و انتقالات تابستانی لیگ برتر به شمار می‌رود هم خبر عجیبی بر سر زبان‌ها افتاده است. 
 
در این راستا شنیده می‌شود ساپینتو روی این دروازه بان نظر مساعدی ندارد و مقرر شده فرعباسی به زودی و به صورت قرضی دوباره به انزلی بازگشته و به عنوان دروازه بان فصل جدید ملوان دوباره پیراهن این باشگاه را برتن کند.
 
این اخبار در حالی منتشر شده است که باشگاه استقلال و هیچ منبع رسمی دیگری هنوز آن را تایید یا تکذیب نکرده است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت