واکنش حماس به اعلام سفر ویتکاف به نوار غزه

عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در اظهاراتی تاکید کرد که سفر استیو ویتکاف فرستاده ویژه آمریکا به نوار غزه یک نمایش تبلیغاتی است.
کد خبر: ۱۳۲۰۴۰۵
|
۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۳ 31 July 2025
|
2069 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از شبکه المیادین، عزت الرشق گفت: این یک نمایش تبلیغاتی برای فرونشاندن خشم روزافزون از شراکت آمریکا با رژیم صهیونیستی در تحمیل گرسنگی به ساکنان نوار غزه است.

وی افزود: ویتکاف در نوارغزه آن چیزی را خواهد دید که اشغالگران از او می‌خواهند و به رنج‌های مردم غزه با چشم صهیونیست‌ها نگاه خواهد کرد.

الرشق گفت: او از گیوتین کشتار گرسنگان که «سازمان انسانی غزه» نامیده می‌شود و چگونگی آماده سازی صحنه‌های کشتار توسط ماشین جنگی رژیم صهیونیستی مطلع نخواهد شد.

وی تصریح کرد: اعتراف کاخ سفید به وجود قحطی و گرسنگی در نوار غزه پس از انکار آن بدون محکوم کردن اشغالگران، به معنای تبرئه مجرم و جنایتکار و تامین حمایت و پوشش سیاسی برای آن است.

گفتنی است، سخنگوی کاخ سفید ساعتی پیش اعلام کرد که استیو ویتکاف نماینده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه و مایک هاکبی سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی فلسطین روز جمعه به غزه سفر می‌کنند.

کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید روز پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران گفت: استیو ویتکاف و مایک هاکبی از محل‌های توزیع مواد غذایی فعلی بازدید کرده و روی طرحی برای تحویل مواد غذایی بیشتر کار خواهند کرد.

سخنگوی دولت ترامپ افزود که آنها با مردم محلی غزه دیدار خواهند کرد تا «از نزدیک در مورد وضعیت وخیم غزه از مردم بشنوند».

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت