اردوغان: اسرائیل در حال پاکسازی قومی در غزه است

اردوغان گفت: اسرائیل در حال ارتکاب قتل عام گسترده و پاکسازی قومی علیه مردم غزه است.
کد خبر: ۱۳۲۰۳۹۷
|
۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۵ 31 July 2025
|
1197 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه گفت: هر کسی که حتی ذره‌ای وجدان، شفقت یا کرامت انسانی داشته باشد، در مواجهه با این ظلم، صبرش را از دست خواهد داد. هیچ کس نمی‌تواند در مواجهه با صحنه‌ای وحشیانه که در آن کودکان بی‌گناه از گرسنگی می‌میرند و غیرنظامیانی که برای دریافت کمک‌های غذایی جمع شده‌اند، عمداً هدف گلوله قرار می‌گیرند، سکوت کند.

او تاکید کرد: ما واکنش‌های بشردوستانه‌ای را که از اروپا پدیدار می‌شود، بسیار ارزشمند می‌دانیم. ما از هر گامی که در جهت به رسمیت شناختن کشور فلسطین برداشته می‌شود، استقبال می‌کنیم.

اردوغان تصریح کرد:اولویت ما رساندن کمک‌های بشردوستانه به برادران و خواهرانمان در غزه است. به عنوان جبهه بشردوستانه، ما موظفیم هر کاری را که برای پایان دادن به این ظلم لازم است، انجام دهیم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت