اعتراف به شکست ترامپ در جنگ نفتی با ایران + نمودار

یک مؤسسه آمریکایی به شکست ترامپ در دور دوم فشار حداکثری آمریکا علیه فروش نفت ایران اعتراف کرد.
کد خبر: ۱۳۲۰۴۰۴
|
۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۳ 31 July 2025
|
2498 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از فارس، «برنامه فشار حداکثری ترامپ در دور دوم ریاست‌جمهوری برای صفر کردن فروش نفت ایران شکست خورد».

این بخشی از گزارش موسسه آمریکایی با نام بنیاد دفاع از دموکراسی است.

ترامپ از اولین روزهای ریاست‌جمهوری خود دستور توقف صادرات نفت ایران را به وزارت خزانه‌داری آمریکا سپرده بود.

تنها در ۶ ماه گذشته ایران به طور متوسط موفق به صادرات روزانه ۱ میلیون ۵۹۵ هزار بشکه در روز شده است. عددی که از بعد از تحریم آمریکا یک رکورد به‌حساب می‌آید.

صادرات نفت ایران درحالی در دوره فشار حداکثری ترامپ به اوج رسیده که پیش از این عده‌ای معتقد بودند عدم فشار بایدن عامل افزایش صادرات نفت ایران است و با روی کار آمدن ترامپ امکان فروش نفت از ایران سلب می‌شود.

وزیر سابق خارجه ایران محمدجواد ظریف در بیان علت افزایش صادرات نفت ایران در دوره پسابرجام معتقد است که سیاست بایدن این بود که پیج فروش نفت ایران را شل کند.

اما اقتصاددان مجید شاکری می‌گوید، فروش نفت ایران در قالب تعریف معامله تهران و‌ پکن توجیه می‌شود و تداوم صادرات نفت در دوره ترامپ گواه این ماجراست.

طبق گزارش اندیشکده امیرکبیر، بازتعریف و توسعه معامله تهران و پکن در کنار راه‌اندازی درگاه رسمی پرداخت برای استفاده از مازاد تراز تجاری ایران و چین می‌تواند فارغ از فشار آمریکا شرایط فروش نفت ایران را بهبود دهد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت