میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سانحه رانندگی شدید و مرگبار در جاده اهر - تبریز

واژگونی و پرت شدن خودرو از کنار پل به رودخانه در مسیر روستای دیزج صفر علی ورزقان ۲ فوتی و یک مصدوم برجای گذاشت.
کد خبر: ۱۳۲۰۳۸۸
| |
3482 بازدید
سانحه رانندگی شدید و مرگبار در جاده اهر - تبریز

به گزارش تابناک به نقل از مهر، ظهر پنجشنبه یک خانم و یک آقا بر اثر واژگونی و پرت شدن خودرو از کنار پل به رودخانه در مسیر روستای دیزج صفر علی ورزقان جان خود را در محل حادثه از دست دادند و یک نفر هم مصدوم و به بیمارستان امام رضا تبریز اعزام شد.

سرهنگ داود فریدونی رئیس پلیس راه اهر - تبریز علت تصادف را خطای انسانی و بی احتیاطی راننده سواری پراید به دلیل عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از خستگی و خواب آلودگی اعلام کرد.

وی افزود: در ساعت‌های میانه روز افزایش دما و گرمی هوا باعث خستگی در رانندگان می‌شود انتظار داریم در این مواقع رانندگان استراحت را بر رانندگی ترجیح دهند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات