ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پزشکیان از هیچ فرد، پلتفرم یا رسانه‌ای شکایتی نکرده است!

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت درباره توقیف برخی پلتفرم‌ها و احضار تعدادی از هنرمندان به دلیل انتشار محتواهای مخالف دولت و رئیس‌جمهور گفت: «آقای دکتر پزشکیان انتقاد را به رسمیت می‌شناسند و با توجه به شخصیتی که از ایشان سراغ دارم، اساساً موافق برخورد محدودکننده با منتقدان نیستند کما این که تاکنون از هیچ فرد، پلتفرم یا رسانه‌ای شکایتی نکرده اند.»
کد خبر: ۱۳۲۰۲۱۰
| |
2190 بازدید

پزشکیان از هیچ فرد، پلتفرم یا رسانه‌ای شکایتی نکرده است!

به گزارش تابناک به نقل از جماران؛ سخنگوی دولت تاکید کرد که رئیس‌جمهور موافق برخورد محدودکننده با منتقدان نیست و تاکنون از هیچ فرد، پلتفرم یا رسانه‌ای شکایتی نکرده است.

 فاطمه مهاجرانی درباره توقیف برخی پلتفرم‌ها و احضار تعدادی از هنرمندان به دلیل انتشار محتواهای مخالف دولت و رئیس‌جمهور گفت: «آقای دکتر پزشکیان انتقاد را به رسمیت می‌شناسند و با توجه به شخصیتی که از ایشان سراغ دارم، اساساً موافق برخورد محدودکننده با منتقدان نیستند کما این که تاکنون از هیچ فرد، پلتفرم یا رسانه‌ای شکایتی نکرده اند.» 

وی افزود: «از نگاه رئیس‌جمهور، جامعه‌ی پویا باید صداهای متفاوت حتی اگر خوشایند نباشند را بشنود و به جای برخورد سلبی، مسیر گفت‌وگو و اقناع را در پیش بگیرد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟