سفر مقامات اسراییل به آمریکا؛ محور گفت‌وگو ایران و غزه

دو مقام ارشد رژیم صهیونیستی به آمریکا سفر کرده‌اند تا با مقامات کاخ سفید درباره مسائل مربوط به ایران و جنگ غزه رایزنی کنند.
کد خبر: ۱۳۱۹۸۲۹
| |
2297 بازدید

سفر مقامات اسراییل به آمریکا؛ محور گفت‌وگو ایران و غزه

به گزارش تابناک یه نقل از ایسنا؛ نفر از نزدیک‌ترین دستیاران «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه عازم ایالات متحده شدند تا در خصوص مسائل مربوط به ایران و غزه با مقامات کاخ سفید دیدار و رایزنی کنند.

«باراک راوید» خبرنگار اسرائیلی وبگاه آکسیوس گزارش کرد که «ران درمر» وزیر امور راهبردی و «تزاخی هانگبی» مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، این هفته در واشنگتن با مقامات آمریکایی دیدار‌هایی خواهند داشت.

یک مقام صهیونیست و یک منبع آگاه با تأیید این خبر گفته‌اند که محور اصلی این گفت‌وگوها، تحولات مربوط به ایران و جنگ جاری در نوار غزه خواهد بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت