ماهواره ناهید ۲ در مدار ۵۰۰ کیلومتری آرام گرفت

مطابق داده‌های دریافتی از پایگاه پرتاب، تزریق ماهواره ناهید۲ با موفقیت در مداری با ارتفاع تقریبی ۵۰۰ کیلومتری انجام گرفت.
کد خبر: ۱۳۱۹۱۶۲
|
۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۰ 25 July 2025
|
1297 بازدید

ماهواره مخابراتی ناهید ۲ به همت محققان صنعت فضایی ایران در سازمان فضایی و پژوهشگاه فضایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاطات و با همراهی و همکاری شبکه ای از شرکت های دانش بنیان کشور ساخته شده است.

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی سازمان فضایی ایران، ساخت و پرتاب این ماهواره حدود ۱۱۰ کیلوگرمی یکی از مهمترین گام های صنعت فضایی ایران برای ارتباطات ماهواره ای، ایجاد منظومه های ماهواره ای مخابراتی ارتفاع پایین (LEO) و ماهواره های مخابراتی ارتفاع بالا (GEO) است.

این ماهواره صبح امروز از پایگاه وستوچنی روسیه پرتاب شد و با موفقیت در مداری با ارتفاع تقریبی ۵۰۰ کیلومتری تزریق شد.

با مدارگذاری این ماهواره، فناوری های بومی فضایی برای ارتباطات باند Ku برای اولین بار مورد تست عملیاتی در مدار قرار میگیرند. همچنین سایر فناوری های فضایی نظیر کنترل وضعیت سه محوره، ارتباطات دوطرفه در سایر باندهای فرکانسی، مدیریت داده، توزیع توان و ... در این ماهواره تست و ارزیابی می شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده می کنید؟
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت