پرسپولیس به دنبال فسخ دوستانه با گندوز

هنوز توافقی میان پرسپولیس و گندوز برای فسخ قرارداد به وجود نیامده است.
کد خبر: ۱۳۱۸۵۲۱
|
۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۰ 21 July 2025
|
955 بازدید

به گزارش تابناک، پرسپولیس پس از جذب پیام نیازمند به‌عنوان دروازه‌بان شماره یک فصل آینده، قصد دارد با آلکسی گندوز، دروازه‌بان الجزایری خود قطع همکاری کند. با این حال، مذاکرات برای فسخ قرارداد این بازیکن هنوز به نتیجه نهایی نرسیده است.

گندوز که فصل گذشته با پرداخت مبلغ ۲۵۰ هزار دلار از باشگاه شباب بلوزداد به پرسپولیس پیوسته بود، اکنون در لیست مازاد قرار دارد و مسئولان پرسپولیس در تلاش‌اند تا بخشی از مبلغ پرداخت‌شده را از این بازیکن پس بگیرند.

 در روزهای اخیر مدیر برنامه‌های گندوز با حضور در باشگاه، جلساتی برای فسخ قرارداد برگزار کرده اما هنوز توافقی حاصل نشده است. از سوی دیگر، گندوز پیشنهادی رسمی از دیگر باشگاه‌ها دریافت نکرده و همین موضوع روند جدایی او را پیچیده‌تر کرده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار