گیر افتادن و جان‌باختن زن ۴۵ ساله در چاه فاضلاب

مدیرعامل آتش‌نشانی بجنورد گفت: در حادثه‌ای تلخ در منطقه باقرخان، یک زن ۴۵ ساله به دلایل نامعلومی به داخل چاه فاضلاب سقوط کرد و جان باخت.
کد خبر: ۱۳۱۸۰۸۳
|
۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۸ 19 July 2025
|
1634 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از مهر، علی یکدل، مدیرعامل آتش‌نشانی بجنورد اظهار کرد: حوالی بعدازظهر شنبه حادثه سقوط یک زن به داخل چاه فاضلاب در منطقه باقرخان بجنورد به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد.

وی افزود: پس از دریافت گزارش، تیم‌های عملیاتی آتش‌نشانی به سرعت به محل حادثه اعزام شدند و عملیات نجات را آغاز کردند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی بجنورد گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد زن جان‌باخته حدود ۴۵ سال سن داشته که به دلایل نامعلومی به داخل چاهی به عمق ۱۲ متر سقوط کرده بود.

یکدل بیان کرد: پیکر بی‌جان این زن در انتهای چاه و داخل فاضلاب غوطه‌ور بود که همین امر عملیات خارج‌سازی را با دشواری‌هایی مواجه کرد.

وی ادامه داد: امدادگران با استفاده از تجهیزات تخصصی از جمله سه‌پایه نجات و دستگاه تنفسی، به عمق چاه نفوذ کرده و پیکر متوفی را به سطح زمین منتقل کردند.

وی افزود: علت دقیق سقوط و سایر جزئیات این حادثه توسط مراجع ذی‌ربط در دست بررسی است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار