جولانی برای آرام شدن سویدا نیرو به جنوب سوریه اعزام کرد

ریاست‌جمهوری سوریه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: نیروهای مسئول در حال اعزام یگان‌هایی برای پایان دادن به درگیری‌ها در استان سویدا هستند و این اقدام، همزمان با مراحل سیاسی برای حل‌وفصل بحران در حال انجام است.
کد خبر: ۱۳۱۷۹۴۲
|
۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۴ 19 July 2025
|
1326 بازدید
|
۱

جولانی برای آرام شدن سویدا نیرو به جنوب سوریه اعزام کرد

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ در این بیانیه آمده است: اتفاقات ناگوار در جنوب کشور، نتیجه اقدامات گروه‌های مسلح خارج از قانون است که با توسل به زور تلاش می‌کنند واقعیتی تحمیلی را رقم بزنند.

همچنین اعلام شد که موضع دولت سوریه بر پایه حفظ صلح اجتماعی، نه بر اساس منطق انتقام است.

این نهاد افزود: ما هرج‌ومرج را با هرج‌ومرج پاسخ نمی‌دهیم، بلکه با تکیه بر قانون، از قانون دفاع می‌کنیم و به تجاوز، با عدالت پاسخ خواهیم داد.

این نهاد تأکید کرد: سوریه کشوری برای همه فرزندان خود است؛ چه از طایفه دروزی و چه از جامعه بدوی و سایر اقشار.

این بیانیه خواستار خویشتنداری همه طرف‌ها و غلبه عقلانیت بر احساسات شده و تأکید کرده که دولت در حال تلاش برای مهار درگیری‌ها و جلوگیری از نقض‌ها و تخلفات است.

همچنین اعلام شد که نیروهای مسئول در حال اعزام یگان‌هایی برای پایان دادن به درگیری‌ها در استان سویدا هستند و این اقدام، همزمان با مراحل سیاسی برای حل‌وفصل بحران در حال انجام است.

در پایان این بیانیه آمده است: حمله به خانواده‌های بی‌گناه و تعرض به کرامت مردم محکوم و مردود است و تحت هیچ شرایطی قابل پذیرش نخواهد بود.

شبکه الجزیره نیز به نقل از فرماندار درعا اعلام کرد: به دلیل درگیری‌ها، موج بزرگی از آوارگان از سویدا به سمت درعا حرکت کرده است.

فرماندار درعا سوریه به الجزیره گفت: در حال همکاری با سازمان‌ها و جامعه محلی برای تأمین نیازهای انسانی آوارگان هستیم.

احمد الشرع ملقب به ابومحمد جولانی رئیس حکومت موقت سوریه پیشتر در اظهاراتی گفت که ملت سوریه در طول تاریخ طولانی خود همواره با تجزیه کشور مخالفت کرده‌ است.

وی تاکید کرده بود که تصمیم گرفتیم که برقراری امنیت سویدا را به برخی از گروه‌های محلی و مشایخ آنجا واگذار کنیم.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه با انجام یک حمله هوایی محوطه‌ کاخ ریاست‌جمهوری سوریه، موسوم به «قصر الشعب» را که در دامنه‌ کوه قاسیون در حومه‌ دمشق واقع شده است را هدف قرار دادند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۸
کروات بهت نمیاد. کار سیاست کار الوات نیست.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت