افزایش دمای هوا از دوشنبه

سازمان هواشناسی امروز (شنبه) برای مناطقی از شمال غرب، ارتفاعات شمالی البرز مرکزی و جنوب شرق کشور رگبار باران پیش‌بینی کرد.
کد خبر: ۱۳۱۷۹۳۳
| |
3732 بازدید
افزایش دمای هوا از دوشنبه

 به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، امروز (شنبه) و فردا به‌ویژه در ساعات بعداز ظهر در مناطق شمالی استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، ارتفاعات شمالی البرز مرکزی، جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات هرمزگان و کرمان، رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در برخی نقاط خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

دوشنبه تا چهارشنبه در غالب مناطق کشور آسمان صاف خواهد بود و طی این مدت با توجه به استقرار موج گرمایی بر روی کشور، افزایش قابل ملاحظه دما برای عمده مناطق کشور پیش بینی می‌شود.

طی پنج روز آینده در برخی نقاط نیمه شرقی، مرکز، جنوب غرب و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز در بعضی ساعات وزش باد شدید، خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

طی سه روز آینده مناطق غربی و مرکزی خلیج‌فارس مواج و متلاطم خواهد بود.

امروز آسمان تهران کمی ابری، همراه با وزش باد،گاهی افزایش ابر، وزش باد شدید و گرد و خاک است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۹ و کمینه دمای آن به ۲۹ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.  

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت