تصادف دلخراش پژو پارس با کامیونت در حوالی تهران
معاون هلال احمر تهران، از وقوع سانحه شدید رانندگی در محور تهران - حسنآباد، در روز دوشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴ با ۴ فوتی و ۲ مصدوم خبر داد.
کد خبر: ۱۳۱۷۱۶۶
| | 6160 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، مرتضی رضایی، معاون امداد و نجات هلال احمر استان تهران، از وقوع سانحه شدید رانندگی در محور تهران - حسنآباد، در روز دوشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴ خبر داد.
به گفته رضایی، حوالی تیر برق ۹۱۸ و در پی تماس مردمی با مرکز کنترل عملیات، تیمی از نجاتگران پایگاه امداد و نجات حسنآباد به همراه خودروی مجهز به ست نجات بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: بررسیهای اولیه نشان داد که برخورد شدید میان یک دستگاه پژو پارس و کامیونت، علت وقوع حادثه بوده است. در این سانحه، مجموعاً ۶ نفر آسیب دیدند که دو نفر از آنان پس از دریافت اقدامات اولیه امدادی، با بالگرد به مراکز درمانی منتقل شدند.
رضایی خاطرنشان کرد: این حادثه ۴ فوتی داشت که با تلاش نجاتگران جمعیت هلالاحمر، عملیات رهاسازی پیکر جانباختگان نیز با موفقیت انجام گرفت.
گزارش خطا
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟


