تعداد بازدید : 7728
کد ویدیو
کد خبر:۱۳۱۶۵۶۳
کد خبر:۱۳۱۶۵۶۳
11558 بازدید
نظرات: ۱۹
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ | ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
12 July 2025
نبض خبر

لحظات اعدام قاتل متجاوز به یک کودک +18

حکم اعدام قاتل نیان چلبیانی هم اکنون در حضور چند هزار نفری مردم بوکان اجرا و این جوان به جرم تجاوز و قتل کودک هفت ساله در ملا عام به دار مجازات آویخته شد. این کودک در بهمن‌ماه گذشته پس از آزار شدید جنسی توسط برادر 19 سالە نامادری‌اش جان باخته بود. لحظات اعدام این متجاوز قاتل را با این توضیح می‌بینید که برای اشخاص زیر 18 سال و بیماران قبلی و روحی مناسب نیست.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۶
انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۶
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۵
مجرمین باید به سزای عمل خود برسند.
از اجرای عدالت ممنونیم
پاسخ
ناشناس
دمشون گرم باید تو روز روشن اعدام میشد تا عده بیشتری بیان مشاهده کنند
ناشناس
اجرای این اعدام یه اشکال داشت، اونم این که چهارپایه خیلی کوتاه بود. مجرم باید با ضربه به نخاع، قطع نخاع بشه تا درد نکشه. اینجوری خفه میشه و خیلی براش دردناکه. درسته که لیاقتش مرگه، ولی لااقل کمتر درد میکشه. چهارپایه باید بلند باشه تا با ضربه وزن بدن، گردنش بشکنه و راحتتر جون بده. خیلی توصیف گرافیکی داشت و مطمئن نیستم تابناک منتشر کنه، هرچند فیلم واقعه بود و شنیدن کی بود مانند دیدن.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۳
با اعدام مسئله و مشکل اجتمعی حل نشده ، برای کاهش این آسیب در جامعه هم باید اقدامی کرد.
پاسخ
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۵
لعنت خدا بر این شیاطین کثیف
پاسخ
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۹
واقعا چرا باید مردم عادی از این صحنه ها فیلم بگیرن ؟ داشتن و نگه داشتن این صحنه توی گوشی چه خیر و منفعتی می تونه براشون داشته باشه ؟
به خدا باید اینها آسیبشناسی بشه
پاسخ
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۳
بحث پیشگیری از جرم را هم جدی بگیریم. اگر کسی شکایتی را بابت کودک آزاری یا ...مطرح کرد و دیگر پیگیر آن نشد مراجع قانونی بی خیال موضوع نشوند و از طریق بهزیستی و...خودشان پیگیر موضوع شوند. به خصوص شاخک های قانون باید در مورد اخبار درگیری ها و ضرب و جرح های قانونی که توسط همسایه ها و مردم دیگر گزارش می شود حساس باشد و فکر نکند هر موضوعی باید شاکی خصوصی داشته باشد. خانواده معمولا جای امنی برای فرزندان است اما گاهی تبدیل به شکنجه گاه و قتلگاه می شود.
پاسخ
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳
کار خوبی است به شرط آنکه تدوام داشته باشد و در دل خلافکاران ترس دایمی ایجاد بشود از سرانجامشان و موردی نباشد
پاسخ
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
ایکاش چند زورگیر و سارق را هم اعدام کنند تا میزان این جرایم کاهش پیدا کند
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۳
چرا باید یک انسان به چنین شرایط و وضعیتی برسه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۶
قاتل کی بود؟ اسمش چی بود؟ نامادری بچهء 6 ساله چی گفته و چه کرده و کجاست؟
پاسخ
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۹
لعنت به این حیوان کثیف ، اعدام کمشه...
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟